FreePrograms.me

EyeDefender 1.09

I když se všichni obáváme virů, trojských koní a spywaru, může existovat další druh nebezpečí, které při používání našich počítačů zůstane neodhaleno: naše oči. Všechny ty hodiny strávené sledováním obrazovek mohou mít strašlivé následky na naši vizi. Většina z nás už ví, že si občas potřebujeme dát pauzu, ale kolik z nás si to pamatuje?

Pokud potřebujete trochu pomoci, EyeDefender může být připomínkou. potřebujete. Ovládá se téměř výhradně z hlavního panelu. Sami se rozhodnete, jak často si chcete udělat přestávku a jak dlouho ji chcete mít – obojí je plně přizpůsobitelné – a pak už si stačí vybrat, co se během přestávky stane.
Zde si EyeDefender skutečně přijde na své. Můžete si vybrat tu nejskromnější možnost, vyskakovací okno na hlavním panelu nebo něco zjevnějšího – výchozí spořič obrazovky, složku s vašimi fotografiemi, výchozí fotografii EyeDefenderu nebo řadu očních cvičení. Tato cvičení jsou velmi jednoduchá, ale poskytují účinnou úlevu od odlesků obrazovky. Dobu odpočinku můžete vypnout pomocí tlačítka ESC, pokud potřebujete, nebo jen počkat, až vyprší čas. Ne každý si myslí, že potřebuje uvolňovač očí, ale pokud ano, EyeDefender je skvělá volba.

Kromě základních připomenutí umí EyeDefender také přehrát prezentaci obrázků ze složky, kterou určíte. Prezentace bude zobrazena až do konce přestávky. Samotná prezentace je krásná a obsahuje efekty. Místo toho si také můžete vybrat spořič obrazovky.

EyeDefender verze 1.09 si můžete stáhnout níže

Tento program můžete také použít k prevenci dalších počítačových nemocí, které vyžadují krátké přestávky.

25. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný