FreePrograms.me

Zábleskový podnos 1.15.4

Možná jste si pro svůj pracovní prostor zakoupili dvě nebo více obrazovek, protože jste chtěli zvýšit produktivitu nebo uvolnit více pracovního prostoru. Můžete také snadno sdílet data mezi monitory a otevírat více aplikací současně. Zejména Windows 10 má vynikající možnosti pro práci s více monitory současně. Má mnohem více funkcí než některé starší možnosti Windows. Jedna oblast, kde však nedosahuje, je úprava jasu obrazovek. Zde přichází vhod Twinkle Tray.

Twinkle Tray je bezplatný nástroj, který vám pomůže ovládat jas více monitorů z jednoho místa. Přidá ikonu na hlavní panel a umožňuje přístup k nastavení jasu pro všechny kompatibilní displeje. Software pracuje vždy s jedním displejem, takže si můžete vybrat, co chcete při jasu každé obrazovky vidět. Program dokonce umožňuje změnit jas všech vašich monitorů najednou Posuvník jasu je skvělý nástroj pro ovládání jasu více monitorů ve Windows. Lze jej použít na externích monitorech a je podobný směšovači hlasitosti pro Windows. Aplikace detekuje levé tlačítko myši a při najetí na něj zobrazí ikonu na hlavním panelu. To vám umožní ovládat jas externích monitorů z jednoho vhodného místa. Ke komunikaci s vašimi obrazovkami používá protokol DDC/CI a WMI a automaticky normalizuje podsvícení různých modelů monitorů.
Výhody programu:

  • Je výhodné, že v nastavení můžete přiřadit klávesové zkratky pro zvýšení nebo snížení jasu každé obrazovky;
  • konečně, pokud je to žádoucí, aplikace může automaticky upravit jas obrazovek v závislosti na denní době;
  • můžete večer a v noci nastavit nižší jas, abyste zabránili přílišné únavě očí.


Tato aplikace je ideální pro vás, pokud jste uživatelem Windows 10, je přizpůsobena tak, že se bez problémů integruje s rozhraním Windows 10 Po otevření aplikace uvidíte pouze ikonu na systémové liště odkud můžete tato nastavení dále spravovat.

Níže si můžete stáhnout nástroj Twinkle Tray verze 1.15.4

Po instalaci je software dostupný v oznamovací oblasti, tedy na hlavním panelu vedle hodin. Jednoduchým kliknutím na jeho ikonu můžete okamžitě změnit jas obrazovky podle vašeho výběru.


02. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný