FreePrograms.me

TUGZip 3.5.0.0

TAGZip je nakonec dobrý software, protože se stejně jako ostatní komprimační programy/zařízení dokáže efektivně a pěkně integrovat do lišty nastavení Windows daného operačního systému a umožňuje uživateli vytvářet soubory, nemluvě o efektivním extrahování záznamů z existujících jedním kliknutím. Program je vhodný pro současné vytváření dokumentů ZIP, TAR, TGZ, CAB, LHA, SQX, YZI a 7-ZIP a má schopnost otevřít téměř všechny soubory, které uživatel může považovat za potřebné. Včetně RPM, IMP a ACE.

V současné době má tento software novou verzi, která pracuje s nejnovější verzí Windows 11 a většinou se doporučuje, protože funguje také s jinými operačními systémy, jako je Windows 7.Vista, 8, Windows 2000,2003, 2012 a XNUMX. Je k dispozici v různých jazycích, mezi které patří především angličtina, španělština, italština, polština, japonština, francouzština, němčina a čínština.

Níže si můžete stáhnout program TUGZip verze 3.5.0.0

TUGZip je pohodlný program, který zabírá méně místa než většina programů v sekci Software Utilities. Je velmi aktivně používán v mnoha zemích, jako je Indie, Malajsie a Indonésie.

 

09. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný