FreePrograms.me

Připojte obrazy disku z Gizmo Drive

Монтируем образы дисков с Gizmo Drive

Instalace libovolného programu do počítače je poměrně jednoduchá. Uživatel musí vzít instalační soubor a podle toho jej spustit na svém počítači. Program lze stáhnout z internetu, přenést na USB flash disk z jiného počítače nebo jednoduše převzít z instalačního disku. Zastavme se u okamžiku stažení programu z internetu. Velmi často se programy stahují jako archiv, ale například mnoho her se stahuje jako obrazy disku. Obraz disku je soubor obsahující úplnou kopii a strukturu systému souborů. Stručně řečeno, obraz disku je úplná kopie skutečného disku. Okamžitě stojí za to říci, že obraz disku může být prezentován ve formě virtuálních CD a DVD. A proto pro práci s takovými disky potřebujete určitý program.

Dnes existuje spousta programů pro tyto účely. Podíváme se na program Gizmo Drive. Hlavním účelem tohoto programu je vytvářet virtuální jednotky a emulovat obrazy disků. Pomocí tohoto programu můžete vytvořit několik virtuálních disků. Každý virtuální disk lze navíc připojit se samostatným nastavením.

Okamžitě stojí za zmínku skvělá vlastnost programu Gizmo Drive: s jeho pomocí můžete vytvořit 26 virtuálních jednotek. A jak je uvedeno výše, každý disk může mít svá vlastní individuální nastavení. Zde můžete také uvést, že tento program je schopen vytvářet ISO obrazy jak z disku, tak ze složky.

Existuje několik dalších zajímavých a užitečných funkcí programu Gizmo Drive. Pomocí tohoto programu můžete vypalování obrazů médií CD/DVD, komprimovat a dekomprimovat soubory, kódovat HD obrázky pomocí identifikační databáze. Za zmínku také stojí, že Gizmo Drive podporuje slušný počet různých formátů souborů.

Program má velmi přehledné rozhraní. I když je rozhraní programu zcela v angličtině, Gizmo Drive se používá docela pohodlně. Zde lze také poznamenat, že tento program má schopnost konfigurovat "horké klávesy". Pokud potřebujete program pro připojení obrazů virtuálních disků, měli byste použít program Gizmo Drive.

Stáhněte si Gizmo Drive zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.softportal.com/getsoft-17594-gizmo-drive-2.html
01. května 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 16:56
    Kdysi jsem připojoval obrázky v Gizmo. K tomu skvělý program.