FreePrograms.me

IZArc 4.5


IZArc je skutečně výkonný a bezplatný archivátor se širokou škálou podporovaných formátů. Umožňuje pohodlně pracovat s archivy různých typů a provádět širokou škálu operací.


Jednou z hlavních výhod IZArc je jeho široká kompatibilita s různými archivními formáty. Díky tomu můžete snadno extrahovat a vytvářet archivy v nejoblíbenějších formátech jako ZIP, RAR, 7-ZIP a mnoha dalších. To vám umožňuje používat IZArc pro práci s archivy vytvořenými v jiných archivátorech.
Aplikace se integruje do kontextové nabídky Průzkumníka Windows. Má všechny potřebné funkce pro práci s archivy: umožňuje vytváření nových archivů, prohlížení, rozbalování a aktualizaci stávajících, přístup k jednotlivým souborům uvnitř archivu pro prohlížení a mazání. Implementováno vytváření samorozbalovacích a vícesvazkových archivů. Je možné opravit poškozené ZIP archivy, převádět mezi formáty, prohlížet a přidávat komentáře a mnoho dalšího.

IZArc navíc podporuje čtení a konverzi hlavních formátů obrazu disku (ISO, BIN, CDI, NRG), je možné nakonfigurovat antivirovou kontrolu a šifrovat archiv pomocí algoritmu AES (256 bitů).

IZArc verze 4.5 si můžete stáhnout níže

Vývojář softwaru poskytl možnost stáhnout IZArc zcela zdarma. Kromě majitelů počítačů s nainstalovaným Windows je archivátor k dispozici uživatelům mobilních telefonů a tabletů na bázi iOS.

31. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný