FreePrograms.me

Formát Factory 5.16.0

Format Factory je výkonný, na funkce bohatý a bezplatný převodník multimediálních dat, který podporuje převod video, audio a obrazových souborů z jednoho formátu do druhého. Výčet formátů, se kterými program umí pracovat, je mimořádně rozsáhlý, nechybí samozřejmě ani ty nejoblíbenější: video - MP4, 3GP,MPG, AVI, WMV, FLV, SWF, audio - MP3, WMA, AMR, OGG , AAC, WAV, obrázky - JPG, BMP, PNG, TIF, ICO, GIF, TGA.

Hlavní okno softwaru je rozděleno na dvě části. První blok je věnován náhledu vybraných souborů, druhý panel je pro konverzi.

Tento prvek umožňuje rychle vybrat typ média ke zpracování z následujících možností:

  1. Video. Podporována je transformace do všech oblíbených formátů – MP4/MPG/AVI/3GP/FLV/SWF.
  2. Zvuk. K dispozici je komprese stop bez ztráty kvality - WAV a FLAC, stejně jako kódování při nastaveném bitrate v MP3/OGG/AMR/AAC.
  3. Fotografie. Převod obrázků do hlavních a vzácných formátů - TGA, například.
  4. Dokument. Publikování textových souborů v HTML značkách.
  5. ROM zařízení. Funkce grabber umožňuje převádět obsah z optických disků CD/DVD/BluRay na video/audio.

Zobrazí se samostatná záložka „Utilities“, kde je možné mixovat, kombinovat zvukové stopy a videoklipy a získávat informace o multimediálním souboru.

Nemá smysl podrobně popisovat možnosti grafického převodníku zabudovaného do Format Factory. Existuje, podporuje všechny běžné a potřebné formáty v každodenní práci (JPG, PNG, GIF, ICO, TIF, BMP, TGA a dokonce i oblíbený prohlížeč Google Chrome formát WebP). Je možné převést při zachování původní velikosti nebo proporcionálně zmenšit obrázky na zadané hodnoty šířky a výšky, pokud je to žádoucí, lze na převedené obrázky použít vodoznak;

Níže si stáhněte Format Factory 5.16.0

Instalační program z webového zdroje pro vývojáře pro Format Factory je také k dispozici ke stažení zdarma (ruská verze) na našem webu. Software je šířen pod freewarovou licencí a funguje bez reklamy nebo jiných nepříjemností.


 

27. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný