FreePrograms.me

PeaZip 9.7.1

PeaZip je bezplatný archivační software, který poskytuje výkonného správce víceformátových archivů a kompletního průzkumníka souborů Jako archivátor může PeaZip dekomprimovat více než 200 archivních formátů: 001, 7Z, Brotli, ACE(*), ARJ, CAB, DMG, ISO, LHA, RAR / RAR5, R01, UDF, ZIP, ZIPX, Zstandard.

PeaZip Portable je dodáván s instalačním programem PortableApps.com, takže po připojení disku automaticky rozpozná vaši stávající instalaci PortableApps.com. Podporuje aktualizace jejich instalací přímo na stávající kopii při zachování všech nastavení. A je ve formátu PortableApps.com, takže automaticky spolupracuje s platformou PortableApps.com, včetně nabídky a nástroje pro zálohování.

PeaZip podporuje vlastní archivní formát Pea (s podporou komprese, vícesvazkové archivy a flexibilní šifrování a kontrolu integrity) a další formáty, přičemž pro mnohé z nich využívá externí programy a knihovny.

PeaZip verze 9.7.1 si můžete stáhnout níže

Tato verze byla vydána v roce 2024 a byla vytvořena vývojářem PeaZip, jazyková podpora je součástí balíčku: ruština, vícejazyčnost. Velikost distribuce je cca 43.88 MB. Po stažení PeaZip ohodnoťte distribuci a zanechte komentář, doporučujeme také zakoupit licencovanou kopii programu.

 

29. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný