FreePrograms.me

DDU 18.0.7.3

Program umožňuje zcela odstranit ovladače ze systému. Program zcela odstraní ovladače - z disku, ze správce zařízení, úložiště ovladačů Windows a dalších míst v operačním systému. Po vyjmutí můžete provést zcela čistou prvotní instalaci. Úplné odebrání ovladačů také pomůže v situacích, kdy potřebujete nainstalovat starou verzi ovladače, ale dříve nainstalovaná nová tomu zabrání.

Jednoduché a snadné použití

DDU je nástroj, který mohou používat i lidé s minimálními technickými znalostmi. Nevyžaduje instalaci ani složité nastavení. Soubory programu lze extrahovat na jakoukoli část pevného disku. Nástroj můžete dokonce uložit na méně konvenční úložné zařízení, jako je USB disk. To usnadňuje spuštění nástroje na jakémkoli počítači s minimálním úsilím. Kromě toho tento nástroj podporuje více jazyků, je známý svou dobrou dobou odezvy a ke spuštění nevyžaduje mnoho paměti RAM ani CPU. V důsledku toho nebude ovlivněn celkový výkon vašeho počítače.

Přehledné rozhraní

Hned od začátku používání nástroje DDU informuje uživatele o svém plánu změnit nastavení registru Windows a radí uživatelům, aby si připravili bod obnovení systému pro obnovení výchozího nastavení. Toto záložní opatření se bude hodit, pokud se později objeví problémy se stabilitou. Pomáhá také restartovat počítač bezpečně nebo v nouzovém režimu. Přívětivé uživatelské rozhraní má jedno okno a pravidelné rozložení. Aplikace jasně identifikuje variantu Windows a umožňuje vybrat grafický ovladač. Jinými slovy, můžete nástroj vynutit, aby vyčistil a restartoval počítač, nerestartoval počítač nebo počítač úplně vypnul.

Ovladače videa AMD/NVIDIA lze obvykle odebrat z Ovládacích panelů Windows, tento odinstalační program ovladačů byl navržen pro použití v případech, kdy selže standardní odinstalace ovladače, nebo v každém případě, kdy potřebujete důkladně odebrat ovladače grafické karty NVIDIA a ATI. Tento software je podporován Guru3D.com Aktuální efekt po použití tohoto nástroje pro odstranění ovladače bude stejný jako při první instalaci nového ovladače, stejně jako u čerstvé čisté instalace Windows.

Níže si můžete stáhnout program DDU verze 18.0.7.3

Aplikace bude užitečná, když standardní metody systému Windows selhávají při odstraňování ovladačů, nebo když existují pochybnosti o důkladnosti čištění od zbytků. Odebere aktuální a předchozí ovladače videa ze Správce zařízení a Windows Driver Store. Pomocí DDU můžete vyřešit mnoho běžných problémů souvisejících s ovladačem grafiky. Instalace ovladačů po použití DDU je podobná čisté instalaci.

 

07. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný