FreePrograms.me

Driver Sweeper: kompletní odstranění ovladače dvěma kliknutími

Driver Sweeper: полное удаление драйверов в два клика

Ovladače jsou software, který musí být nainstalován na každém počítači, který umožňuje navázat spolupráci mezi operačním systémem a zařízením, pro které je nainstalován. Při aktualizaci nebo přeinstalaci ovladačů se bohužel uživatelé často setkávají s chybami při instalaci a často je to způsobeno tím, že staré verze ovladačů nebyly z počítače zcela odstraněny, což může vést ke konfliktům. Úkol úplného odstranění ovladačů lze naštěstí snadno vyřešit pomocí jednoduchého programu Driver Sweeper.

Driver Sweeper je nástroj, který vám umožní doslova se zbavit zbývajících ovladačů v počítači pouhými několika kliknutími. Program pomůže vyhnout se konfliktům při instalaci nových ovladačů, což je zvláště důležité, pokud je uživatel musí znovu nainstalovat.

Jak používat Driver Sweeper



Upozorňujeme, že program Driver Sweeper dnes není vývojářem podporován, což znamená, že jej nelze stáhnout z oficiálních stránek. Na konci článku uvádíme odkaz ke stažení ze zdroje třetí strany, který jsme osobně ověřili, což znamená, že si můžete být jisti zabezpečením svého počítače.

  1. Stáhněte si program Driver Sweeper z odkazu na konci článku. Spusťte stažený instalační soubor a nainstalujte program do počítače.

  2. Spusťte nainstalovaný program. Upozorňujeme, že ke spuštění musíte mít administrátorská práva.

  3. Když se na obrazovce objeví okno programu, v seznamu programů se zobrazí seznam ovladačů nainstalovaných v počítači. Vyberte ty, které chcete z počítače odebrat, a poté klikněte na tlačítko v pravém dolním rohu "Čištění".

    Driver Sweeper: полное удаление драйверов в два клика


  4. Potvrďte odebrání ovladačů. Po chvíli, když je čisticí program dokončen, nezapomeňte restartovat počítač.
Driver Sweeper je vynikající, velmi jednoduchý nástroj pro kompletní čištění ovladačů na vašem počítači. Je škoda, že vývojáři přestali tento nástroj podporovat ve prospěch programu pro komplexní práci s ovladači, který již nelze nazvat jednoduchým a pohodlným (mluvíme o programu Driver Fusion). Zároveň lze program Driver Sweeper stále najít na stránkách třetích stran, což samozřejmě nemůže potěšit uživatele, kteří potřebují zcela odstranit ovladače a všechny stopy. Souvisí s nimi a nic víc.http://www.softportal.com/get-18719-driver-sweeper.html

Stáhněte si Driver Sweeper zdarma


Stáhněte si Driver Sweeper http://www.softportal.com/get-18719-driver-sweeper.html
23. srpna 2017 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 14:16
    Skvělý rychlý a snadný způsob odstranění ovladačů.
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 18:40
    Děkuji, smazal jsem ovladač, musel jsem nainstalovat nový, ale nepodařilo se mi odstranit starý