FreePrograms.me

Zobrazit odinstalační program ovladače 18.0.7.3

Display Driver Uninstaller je nástroj pro odstranění ovladačů, který vám může pomoci zcela odstranit ovladače a balíčky grafických karet AMD/NVIDIA/INTEL z vašeho systému a pokusit se odstranit všechny zbytky (včetně klíčů registru, složek a souborů, úložiště ovladačů).

Ovladače videa AMD/NVIDIA lze obvykle odebrat z Ovládacích panelů Windows, tento odinstalační program ovladačů byl navržen pro použití v případech, kdy selže standardní odinstalace ovladače, nebo v každém případě, kdy potřebujete důkladně odebrat ovladače grafické karty NVIDIA a ATI. Průběžný efekt po použití tohoto nástroje pro odebrání ovladače bude stejný jako při první instalaci nového ovladače, stejně jako u čerstvé čisté instalace systému Windows. Jako u každého nástroje tohoto druhu doporučujeme před jeho použitím vytvořit nový bod obnovení systému, abyste mohli systém kdykoli obnovit, pokud narazíte na problémy. Pokud máte problémy s instalací staršího nebo novějšího ovladače, vyzkoušejte to, protože existují zprávy, že tyto problémy řeší. DDU je aplikace vyvinutá Ghislaine Harvey, na našich fórech také známá jako Wagnard. Guru3D.com je oficiálním partnerem pro stahování této šikovné aplikace.

Program nabízí tři provozní režimy:

  • smazat a restartovat. Odinstalujte vybrané ovladače GPU a restartujte počítač. Tato možnost se doporučuje ve většině případů, pokud máte grafickou kartu pouze od jednoho výrobce. Po restartu můžete začít instalovat nové ovladače;
  • odstranit bez restartu. Tato možnost odebrání je určena, pokud jste měli nainstalovaných několik různých GPU. Postupně odinstalujte jednotlivé ovladače a poté restartujte;
  • vyjměte a vypněte. Odebere vybrané ovladače a vypne počítač. To je praktické, pokud plánujete vyměnit grafickou kartu.

Níže si můžete stáhnout Display Driver Uninstaller verze 18.0.7.3

Doporučení pro použití:

  • spusťte program v nouzovém režimu Windows; 
  • Při práci s nástrojem vypněte internet. Tím se vyhnete automatické instalaci ovladačů službou Windows Update;
  • Vytvořte bod zálohy nebo obnovení systému.


07. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný