FreePrograms.me

Snappy Driver Installer 1.23.9 (R2309)

Snappy Driver Installer je užitečný bezplatný nástroj pro instalaci a aktualizaci ovladačů. Program bude dobrým pomocníkem jak pro začínající uživatele, kteří nemohou najít ovladače pro svůj systém, tak pro zkušené uživatele, kteří často přeinstalují Windows na různá zařízení.

Jak píší na oficiálních stránkách, program Snappy Driver Installer je lídrem mezi programy tohoto typu, má nejlepší přesnost při výběru ovladačů a kombinuje vysokou rychlost. Při řazení ovladačů bude program upřednostňovat ty ovladače, které vám nejlépe vyhovují, a to i přesto, že mohou existovat novější verze.

Před použitím se doporučuje vytvořit bod obnovení systému. Naštěstí je to dostupné přímo z této aplikace – zaškrtněte příslušné políčko.
Po spuštění program SDI prohledá systém a najde všechny ovladače, které vyžadují aktualizaci – zobrazí se zpráva „Aktualizace dostupné z internetu“. Stačí na tento záznam kliknout a označit ovladače potřebné k instalaci, poté začne samotný proces instalace. Pokud ovladače nevyžadují aktualizaci (nebo instalaci), zobrazí se zpráva „Ovladače jsou aktuální“.

Níže si můžete zdarma stáhnout Snappy Driver Installer verze 1.23.9 (R2309)

Stojí za zmínku, že program je malých rozměrů a je zcela přenosný, což vám umožňuje umístit jej na flash disk a mít jej vždy po ruce, ať jste kdekoli.

08. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný