FreePrograms.me

filmora 12.5.6.3504

Wondershare Filmora je funkční video editor, který uživateli poskytuje kompletní sadu nástrojů pro vytváření úžasných videí, které snadno zvládne i začátečník. 

Wondershare Filmora je poměrně zajímavý nástroj pro práci s multimediálními soubory. Osobně se mi velmi líbilo, že práce s programem je jednoduchá, vše je celkem přehledné a hlavně je zde oficiální ruské rozhraní. Díky programu můžete vytvořit skutečně téměř skutečný film. V tomto případě můžete jako materiál použít svá videa, stopy, fotografie, no, myslím, že je to jasné, stojí za zmínku, že aplikace má docela hodně dobrých efektů, které zahrnují různé přechody, filtry, překryvy a mnoho dalšího. Mimochodem, k videu je možné přidat vlastní titulky, to znamená, že k videu můžete udělat titulek, nebo dokonce titulky. Podporuje práci s videem v HD kvalitě, a pokud máte video, jehož kvalita řekněme není tak dobrá, můžete se pokusit ji vylepšit speciálním nástrojem. Samozřejmě byste od něj neměli očekávat mnoho, ale určitě to bude lepší.

Stojí za zmínku, že program nevyžaduje prakticky žádné studium. Russified rozhraní vám umožní rychle zvládnout základy editoru a poté začít upravovat požadované video. Program podporuje práci s více video a audio stopami.

Filmora ve verzi 13.0.60.5095 si můžete stáhnout níže

Až bude vaše mistrovské dílo takříkajíc hotové, můžete si ho uložit v jednom z mnoha formátů do počítače a poté jej ukázat rodině a přátelům. Podporován je mimochodem i export videa do oblíbených internetových služeb.

06. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný