FreePrograms.me

VideoMONTING 18.5


Program VideoMONTAZH poskytuje širokou škálu nástrojů pro úpravu videa a aplikaci efektů. Pomocí této aplikace můžete vytvářet vysoce kvalitní, profesionálně vypadající videa.

Funkce programu

Jednou z klíčových funkcí VideoMONTAGE je schopnost kombinovat soubory různých formátů. Můžete snadno kombinovat video soubory, přidávat názvy, používat filtry a aplikovat další efekty. To vám dává dostatek příležitostí být kreativní a vytvářet jedinečný obsah.

VideoMONTAZH má další užitečné funkce, jako je úprava jasu, kontrastu a sytosti obrazu, přidávání hudby a zvukových efektů a také překrývání textu a grafiky. Všechny tyto nástroje vám pomohou dodat vašim videím profesionální vzhled a zatraktivnit je pro diváky.

Aplikace nabízí i nástroje pro úpravu videoklipů. Z videoklipu můžete oříznout nepotřebné pasáže, rozdělit video na části a spojit je pomocí plynulých přechodů. To vám pomůže vytvořit harmonické a plynulé úpravy.

VideoMONTAGE verze 18.5 si můžete stáhnout na našem webu

VideoMONTAGE je výkonný a všestranný nástroj pro amatérské a začínající tvůrce videa, bloggery a editory. Poskytuje všechny potřebné funkce a nástroje pro vytváření kvalitního videoobsahu a umožňuje vám vyjádřit svou kreativní stránku.

13. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný