FreePrograms.me

Stáhněte si Olive 0.2.0 Build 70690c5b

Olive Video Editor je pokročilý video editor, který nabízí širokou škálu nástrojů a možností pro práci s videomateriálem. 

Některé funkce a možnosti programu:

  1. Olive Video Editor nemá vestavěnou funkci pro příjem a převod video materiálu ze zdrojů. Uživatelé proto musí nejprve importovat video na svůj pevný disk pomocí jiných programů nebo metod.

  2. Rozhraní programu je dobře organizované a skládá se z několika docků, které lze zavřít, pokud je zrovna nepotřebujete nebo neodpovídají stylu práce uživatele.

  3. Úpravy videa: Olive Video Editor nabízí téměř všechny potřebné nástroje pro nelineární úpravy, zpracování a úpravy videa. Má širokou škálu funkcí, které uživateli umožňují vytvářet profesionální úpravy videa.

  4. Olive Video Editor je open source. To znamená, že kdokoli může přistupovat ke zdrojovému kódu programu, studovat jej a provádět vlastní změny.

Olivový editor videa je v rané fázi vývoje a může obsahovat chyby nebo nestabilitu. Díky aktivnímu vývoji a aktualizacím však nabízí rozsáhlou sadu nástrojů pro úpravu videa a může si ho otestovat každý.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

15. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný