FreePrograms.me

Stáhněte si editor videa VivaVideo do telefonu Android

Скачиваем видеоредактор VivaVideo на телефон с ОС Android

Pro moderní chytré telefony již bylo vytvořeno mnoho různých aplikací. A pokud hledáte skvělou aplikaci, která vám poskytne základní funkce video editoru, pak jste na správném místě. Dnes vám povíme právě o takové aplikaci a jmenuje se VivaVideo Pro. Chtěl bych okamžitě poznamenat, že VivaVideo Pro je plná verze této aplikace a je placená. Na rozdíl od bezplatné verze VivaVideo nabízí tato verze funkce jako ukládání videí neomezené délky a po uložení nebudou na videu žádné vodoznaky.

Co tedy v sobě aplikace VivaVideo Pro skrývá? Ve skutečnosti má spoustu zajímavých funkcí a nástrojů. Pojďme ale k těm hlavním. Začněme editorem videa.

Obsahuje základní editační nástroje, které se velmi snadno používají. Můžete například oříznout a sloučit videa v editačním scénáři. A samozřejmě můžete ve svém videu použít různé efekty. A je jich více než 200. Můžete také vytvářet videa z vašich fotografií. V této aplikaci je spousta nástrojů a určitě si každý uživatel najde to své.

Nutno také podotknout, že vytvořená díla lze okamžitě sdílet na sociálních sítích. Například Facebook, Youtube, Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger a lze je dokonce sdílet prostřednictvím e-mailu. Jakou verzi aplikace VivaVideo si mám stáhnout do telefonu? Je jen na vás, jak se rozhodnete. Odkazy na placenou i bezplatnou verzi aplikace najdete na konci článku.

Stáhněte si zdarma VivaVideo Pro


Stáhněte si program z oficiálních stránek

Stáhněte si zdarma VivaVideo Free


Stáhněte si program z oficiálních stránek
20. května 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1.        Nulu
    6. prosince 2023 09:43
    Jedná se o vynikající editor videa, je v něm mnoho nástrojů a funkcí.
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:51
    Ukázalo se, že video Viva můžete snadno stáhnout do telefonu z počítače