FreePrograms.me

Online editor fotografií Aairy

Онлайн-фоторедактор Avairy

Neexistuje způsob, jak nainstalovat monstrózní editor fotografií do počítače? Pak to otevřete online! Koneckonců, s online editorem fotografií, jako je Aairy, zcela eliminujete potřebu instalovat specializovaný software pro úpravu obrázků.

Automatické vylepšení



Záložka „Vylepšit“ skrývá sadu nástrojů, které lze použít k automatickému vylepšení kvality fotografie. Pokud byla fotografie pořízena například v noci, klikněte na tlačítko „Noc“, poté služba fotografii zesvětlí.

Онлайн-фоторедактор Avairy


Эффекты



Dnes má každý seberespektující editor fotografií sadu speciálně navržených efektů, pomocí kterých můžete doslova transformovat fotografii dvěma kliknutími změnou vyvážení barev. Aairy má velkou sadu filtrů, u každého z nich můžete ručně upravit sytost.



Rámec



Někdy, abyste dodali obrazu úplnost, měli byste na něj umístit rám. Avairy se tedy dodává s předinstalovanými dvěma sadami rámečků, mezi nimiž najdete jak klasické, striktní možnosti, tak ty s lehkými kudrlinami.



Korekce barev



Dáváte přednost ruční úpravě barvy obrazu? Pak vítejte na záložce „Upravit“, která obsahuje sadu nástrojů, pomocí kterých můžete ručně podrobně upravit vyvážení barev, teplotu, kontrast a další parametry.



Vrstvy



Aplikace také poskytuje určitou práci s vrstvami: zde budete požádáni o výběr jednoho z obrázků, které budou překryty původním obrázkem. Následně můžete upravit úroveň průhlednosti překryvného obrázku. Stojí za zmínku, že některé vrstvy lze snadno použít jako rámečky.



nálepky



No, jaký moderní editor fotografií si dokážete představit bez samolepek? Nálepky jsou malé obrázky nálepek umístěné na horní straně původního obrázku. Následně výběrem požadované samolepky upravíte její velikost a polohu na fotografii.



Otočit a zrcadlit



Tyto funkce není třeba nijak představovat – jsou dostupné v každém fotoeditoru. Měli byste se k nim uchýlit, pokud chcete obraz otočit požadovaným směrem nebo dokonce zrcadlit.



Řezání



Oříznutí v online službě Aairy poskytuje možnost nejen bezplatného oříznutí, ale také nastavení poměru stran.



Změna velikosti



Není původní fotka příliš velká? Pak to snížit? Služba standardně zachová poměr stran, tedy změnou například délky se automaticky změní i šířka. V případě potřeby, pokud kliknete na ikonu zámku, lze vazbu na poměr deaktivovat, což znamená, že můžete ručně zadat délku i šířku obrázku.



Nastavení zaostření



Chcete, aby váš obrázek vypadal působivěji? Poté na něj aplikujte efekt rozostření, který zvýrazní popředí fotografie a více rozmaže pozadí.



Viněta



Jednoduchý a efektivní způsob, jak zvýraznit objekt na obrázku. Pomocí viněty se zaostří na hlavní objekt snímku, zatímco vše ostatní bude plynule ztmaveno. V Aairy si můžete upravit jak poloměr viněty, tak její barvu (od černé po bílou).



Seřizovací kartáč



Při úpravách portrétu uživatelé často potřebují nástroj, který jim umožní odstranit skvrny na kůži. Aairy má tečkovaný štětec, jedním kliknutím můžete okamžitě odstranit nepříjemnou skvrnu a přiblížit vaši pleť ideálu.



Bělící kartáč



Opět platí, že při práci na fotografiích lidí chcete, aby jejich úsměv vypadal co nejestetickěji. Toho lze dosáhnout pomocí bělícího kartáčku, kterým lze přejet přes zuby a vybělit zuby o několik odstínů.



Odstranění červených očí



Fotografické vybavení je stále vážnější a na mnoha fotografiích se nadále objevuje tak nepříjemný efekt, jako jsou červené oči. Naštěstí lze tento efekt téměř okamžitě eliminovat pomocí speciálního nástroje zvaného Aairy.



Kreslení zdarma



Potřebujete kreslit na obrázek? Poté přejděte do Aairy do sekce „Draw“, kde jsou nástroje, které vám umožní kreslit přímo na obrázek.



Barevná transformace



Docela zajímavý nástroj, který vám umožní udělat celý obrázek černobílý a poté pomocí štětce vybarvit jednotlivé prvky. K dispozici je také „chytrý štětec“, který nebarví všechny předměty, ale pouze určitý odstín, a proto obraz získává úžasný efekt, i když doba zpracování netrvala déle než deset sekund. Na výsledek se podívejte sami.



text



Potřebujete k obrázku přidat text? Pak použijte speciálně určenou sekci Aairy, kde můžete nastavit písmo, velikost a barvu zprávy.



Memy



A konečně poslední část služby, která nabízí překrytí stejného textu na obrázku, ale font a velikost jsou zvoleny speciálně tak, aby se váš obrázek stal memem.



Výhody Aairy:



  • Obrovská škála možností pro detailní zpracování obrazu;

  • Editor fotografií Aairy je zcela zdarma;

  • Nevyžaduje instalaci do počítače, protože veškerá práce se provádí v okně prohlížeče.


Nevýhody Aairy:



  • Nedostatek podpory pro ruský jazyk, což může uživatelům způsobit potíže s pochopením určitých funkcí.
Aairy je možná jedním z nejlepších řešení pro online úpravu obrázků. Disponuje všemi nástroji, které vám umožní provádět kvalitní zpracování fotografií, a to vše máte k dispozici zcela zdarma.

Používejte Aviary zdarma


Přejděte na oficiální stránky online editoru fotografií https://www.aviary.com/
22. září 2017 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Rina777
    18. listopadu 2023 12:21
    Voliéra zpřístupňuje a usnadňuje úpravy fotografií pro uživatele na všech typech zařízení
  2. Shohijahon Qurbonov
    21. listopadu 2023 11:13
     Dlouho jsem něco takového sháněl a naprosto vyhovuje mým potřebám.
  3. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 12:38
    Opravdu se mi líbí tento editor fotografií! Tento editor fotografií používám již velmi dlouho.
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 16:54
    Není to špatný editor fotografií, ale obvykle používám svůj důvěryhodný PicsArt
  5. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 23:20
    Aairy, skvělý editor fotografií, dokonce ho používám