FreePrograms.me

Flash Player se neaktualizuje: způsoby, jak problém vyřešit

Не обновляется Flash Player: способы решения неполадки

Flash Player je plugin nainstalovaný na počítačích mnoha uživatelů, který umožňuje zobrazení obsahu Flash v prohlížečích. Vzhledem k tomu, že plugin je poměrně zranitelný, musí být na počítači nainstalována pouze nejnovější verze. Dnes se blíže podíváme na způsoby, jak tento problém vyřešit.

Problémy s instalací aktualizací pro Adobe Flash Player mohou nastat z několika důvodů. Dnes se pokusíme zvážit co nejvíce z nich, abyste mohli problém vyřešit včas.

Možnost 1: Automatická instalace aktualizací je zakázána



Nejprve musíte mít podezření, že jste zakázali automatické aktualizace pluginů.

  1. Chcete-li to zkontrolovat, otevřete nabídku "Kontrolní panel" a přejděte do sekce "Flash Player".

    Не обновляется Flash Player: способы решения неполадки


  2. V okně, které se otevře, přejděte na kartu "Aktualizace" a ujistěte se, že máte položku zvýrazněnou "Automaticky instalovat aktualizace (doporučeno)". Pokud ne, klikněte na tlačítko „Změnit nastavení aktualizace“ a zaškrtněte požadované políčko. Uložte nastavení.




Možnost 2: Odinstalované aktualizace prohlížeče



Ve výchozím nastavení by všechny prohlížeče nainstalované v počítači měly automaticky instalovat aktualizace. Ale v důsledku selhání se to nemusí stát, takže vaší první prioritou je zkontrolovat aktualizace vašeho prohlížeče.

Kontrola aktualizací pro prohlížeč Yandex



  1. Klikněte na tlačítko nabídky prohlížeče a přejděte do sekce „Pokročilé“ – „O prohlížeči“.



  2. Pokud prohlížeč zaznamená aktualizace, jako se to stalo v našem případě, okamžitě je stáhne a nabídne dokončení instalace restartem prohlížeče. Pokud vidíte tlačítko "V počítači je nainstalována nejnovější verze", váš prohlížeč není třeba aktualizovat.




Kontrola aktualizací pro Google Chrome



Nejoblíbenější prohlížeč na světě, Google Chrome, se kontroluje na aktualizace podobným způsobem.

  1. Chcete-li to provést, klikněte na tlačítko nabídky prohlížeče v pravém horním rohu a přejděte do sekce „Nápověda“ – „O prohlížeči Google Chrome“.



  2. Pokud vidíte zprávu „Používáte nejnovější verzi Chromu“, to znamená, že je vše v pořádku. V opačném případě webový prohlížeč začne stahovat aktualizace, po kterém budete muset restartovat prohlížeč, aby byla instalace dokončena.




Kontrola aktualizací pro Opera



  1. Vyberte tlačítko nabídky Opera a přejděte do sekce "Odkaz".



  2. Zde v sekci "Verze", musíte se ujistit, že máte na svém počítači nejnovější verzi Opery. Pokud jsou zjištěny aktualizace, systém vás vyzve k jejich instalaci.




Kontrola aktualizace pro Mozilla Firefox



  1. Klikněte na tlačítko nabídky prohlížeče v pravém horním rohu a poté vyberte ikonu otazníku ve spodní části vyskakovacího okna.



  2. V pomocném okně vyberte položku "O Firefoxu".



  3. Na obrazovce se zobrazí stav vaší verze Firefoxu. V našem případě je to nejnovější, ale ten váš může obsahovat aktualizaci, kterou bude nutné nainstalovat.




Pokud byly nalezeny aktualizace pro váš webový prohlížeč, věnujte chvíli jeho instalaci. Je více než pravděpodobné, že tyto jednoduché kroky úspěšně nainstalují aktualizaci Flash Player.

Možnost 3: Přeinstalujte Flash Player



Není žádným tajemstvím, že Adobe Flash Player je velmi nestabilní plugin, který často začíná na počítačích uživatelů selhávat. A proto vám s tímto řešením navrhneme přeinstalovat plugin.

  1. Chcete-li to provést, otevřete nabídku "Kontrolní panel" a přejděte do sekce "Programy a funkce".



  2. Na obrazovce se zobrazí seznam nainstalovaných programů, mezi nimiž byste měli najít Flash Player, klepněte pravým tlačítkem myši na program a přejděte na "Vymazat".



    Pokud máte v počítači nainstalované dvě verze aplikace Flash Player, budete je muset obě odebrat.

  3. Po dokončení odebrání přehrávače Flash Player restartujte počítač, abyste si byli jisti. Teprve poté pokračujte ke stažení a instalaci nejnovější verze přehrávače Flash Player, jehož odkaz ke stažení se nachází na konci článku.

  4. Po dokončení instalace nezapomeňte restartovat prohlížeč. Pokud byla instalace úspěšná, znamená to, že jste plugin aktualizovali sami. Následně byste neměli mít problémy s automatickou aktualizací.


Možnost 4: deaktivace antiviru



V poměrně vzácných případech může být Flash Player akceptován antivirem jako potenciální hrozba, což znamená, že byste měli tuto možnost příčiny zkontrolovat tak, že antivirus na chvíli jednoduše deaktivujete a poté zkontrolujete, zda je Flash Player aktualizován či nikoli.

Pokud tato akce pomohla problém vyřešit, měli byste otevřít nastavení antiviru a přidat Flash Player do seznamu vyloučených antivirových programů, aby se na tento plugin v budoucnu nevztahovaly ochranné akce.

Možnost 5: Přímá instalace přehrávače Flash Player



Je možné, že je plugin na vašem počítači nainstalován nesprávně, v důsledku čehož je jeho automatická aktualizace nemožná. Tento problém může být způsoben používáním webového instalačního programu pluginu, který se ve výchozím nastavení stáhne, když se uživatelé pokusí stáhnout Flash Player do svého počítače.

Tímto krokem bychom vás rádi pozvali ke stažení přímého instalátoru zásuvných modulů speciálně pro váš prohlížeč a verzi operačního systému. Jsou distribuovány na oficiálních stránkách Adobe.

  1. Nejprve budete muset odstranit všechny existující verze Flash Player z počítače, jak je popsáno výše. Po dokončení odstranění restartujte počítač.

  2. Pomocí tohoto odkazu http://lumpics.ru/goto/https://www.adobe.com/ru/products/flashplayer/distribution3.html přejděte na stránku pro přímé stažení instalačního programu Flash Player a vyberte příslušnou distribuci podle prohlížeče, který používají .



  3. Spusťte distribuci a nainstalujte Flash Player do počítače.


Možnost 6: virová aktivita



Ve vzácných případech může aktivita viru narušit automatickou instalaci aktualizací pro Flash Player. Chcete-li to zkontrolovat, budete muset provést kontrolu systému.

  1. Spusťte funkci skenování ve vašem antiviru nebo použijte speciální bezplatný nástroj Dr.Web CureIt. Upozorňujeme, že musíte provést nejdůkladnější dostupné skenování.

  2. Pokud byly v důsledku kontroly ve vašem počítači nalezeny viry, budete je muset umístit do karantény nebo dezinfikovat a poté restartovat počítač.

  3. Poté musíte Flash Player vrátit ke správnému fungování - k tomu jej budete muset odebrat z počítače a poté znovu nainstalovat do počítače (jak to udělat, bylo popsáno výše).
Toto jsou téměř všechna doporučení, která mohou pomoci při odstraňování problémů s automatickou aktualizací pluginu Flash Player Pokud máte svůj vlastní způsob řešení problému, který není součástí článku, určitě nám o něm řekněte v komentářích.

Stáhněte si Flash Player zdarma


Stáhněte si nejnovější verzi programu z oficiálních stránek
https://get.adobe.com/ru/flashplayer/otherversions/
14. listopadu 2017 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 11:26
    Dříve bylo s Flash Playerem vždy tolik problémů, nyní je vše v pořádku.
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 15:27
    Vyřešil jsem svůj problém velmi rychle! Děkuji za tak dobrý a informativní článek! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 16:24
    Škoda, že už nefunguje flash player, odešel do důchodu
  4. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 22:59
    Nemyslel jsem si, že tato stránka pomůže vyřešit tak velký problém