FreePrograms.me

Adobe Flash Player se neinstaluje: hlavní důvody a řešení

Не устанавливается Adobe Flash Player: основные причины и способы решения

Flash Player – i když již není vyžadován, je stále velmi oblíbeným pluginem pro přehrávání mediálního obsahu na internetu. Dnes se podíváme na problém, kdy tento plugin nelze nainstalovat do počítače.

Problém, že plugin Flash Player nelze nainstalovat do vašeho prohlížeče, může být způsoben různými důvody. Dnes se pokusíme pokrýt co nejvíce z nich, abyste mohli problém rychle vyřešit.

Důvod 1: konflikt s předchozí verzí Flash Player



Pokud se během procesu instalace na obrazovce zobrazí chyba instalace, musíte se nejprve ujistit, že Flash Player již není na vašem počítači nainstalován, což může vést ke konfliktu.

Chcete-li to provést, otevřete nabídku "Ovládací panely" - "Programy a funkce" a pečlivě si prostudujte seznam programů nainstalovaných ve vašem počítači. Pokud je mezi nimi Flash Player, budete jej muset z počítače odebrat.

Pokud Flash Player není v seznamu nainstalovaných programů, zkuste si stáhnout speciální odinstalační program Flash Player z tohoto odkazu a pomocí něj se pokuste smazat soubory pluginu v počítači. Po dokončení odinstalace nezapomeňte restartovat počítač.

Důvod 2: plugin je nainstalován pro prohlížeč, který jej již má zabudovaný



Pro jaký prohlížeč instalujete Flash Player? Pokud je prohlížeč Mozilla Firefox, Opera nebo Internet Explorer, ujistěte se, že jste si stáhli požadovanou distribuci z oficiálního zdroje pro vývojáře.

Chcete-li to provést, klikněte na odkaz na konci článku. Nejprve systém zjistí váš prohlížeč a verzi operačního systému, který používáte. Pokud byla tato data určena správně, stáhněte si bezpečně distribuční sadu do svého počítače.

Pokud jste uživatelem prohlížeče Google Chrome, prohlížeče Yandex nebo jiného webového prohlížeče založeného na enginu Chromium, pak ve vašem případě není nutná samostatná instalace Flash Player – tento plugin je již ve vašem webovém prohlížeči zabudován.

Důvod 3: distribuce nebyla stažena z oficiálních webových stránek vývojáře



Na našem webu bylo opakovaně upřesněno, že z bezpečnostních důvodů je nutné programy, zejména jako Flash Player, stahovat výhradně z oficiálních zdrojů.

Faktem je, že na internetu se místo požadovaného programu nebo v nejlepším případě distribuuje zastaralá distribuční sada nebo virus, který může způsobit vážné poškození vašeho počítače.

Důvod 4: Plugin je nainstalován, ale není aktivní v prohlížeči



Je docela možné, že plugin Flash Player je již na vašem počítači nainstalován, ale v prohlížeči je jednoduše zakázán, a proto na webových stránkách nevidíte obsah Flash.

Pokud jste například uživatelem prohlížeče Google Chrome, můžete aktivitu pluginu zkontrolovat kliknutím na tlačítko nabídky a přechodem do sekce „Nastavení“.

Не устанавливается Adobe Flash Player: основные причины и способы решения


Přejděte dolů na úplný konec stránky a klikněte na tlačítko "Zobrazit pokročilá nastavení".



V bloku "Osobní data" klikněte na tlačítko "Nastavení obsahu".



Najděte položku "Blikat" a ujistěte se, že máte možnost zaškrtnutou „Povolit Flash na webech“ nebo "Požádat o povolení k použití Flash (doporučeno)". Pokud máte nainstalovaný druhý bod, pak když přejdete na web, který obsahuje obsah Flash, budete muset pokaždé udělit prohlížeči oprávnění k jeho zobrazení.



Stejně tak je Flash Player povolen v Opeře, prohlížeči Yandex a dalších webových prohlížečích vytvořených na základě enginu Chromium.

Pokud jste uživatelem prohlížeče Mozilla Firefox, klikněte na tlačítko nabídky a přejděte do sekce "Dodatky".



V levé části okna přejděte na kartu "pluginy"a napravo zkontrolujte, zda je aktivován plugin Flash Player.

Ve skutečnosti jsou to hlavní doporučení, která vám umožní úspěšně nainstalovat plugin Flash Player. Je však třeba poznamenat, že v současné době vývojáři webových prohlížečů aktivně odmítají podporu tohoto pluginu, což vážně narušuje bezpečnost systému, takže existuje možnost, že jej brzy nebude možné stáhnout vůbec.

Stáhněte si Flash Player zdarma


Stáhněte si nejnovější verzi programu z oficiálních stránek https://get.adobe.com/ru/flashplayer/
28. dubna 2017 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:39
    Zdá se, že Adobe Flash Player se již nepoužívá od roku 2020