FreePrograms.me

Plugin Adobe Flash Player se zhroutí v prohlížeči Mozilla Firefox. co dělat?

Крах плагина Adobe Flash Player в браузере Mozilla Firefox. Что делать?

Jako každý jiný prohlížeč můžete nainstalovat řadu rozšíření a pluginů. A pravděpodobně jedním z nejdůležitějších pluginů v tomto prohlížeči je Plugin Adobe Flash Player. V zásadě by tento plugin měl být zpočátku přítomen v každém moderním prohlížeči. Někteří uživatelé Prohlížeč Mozilla Firefox Narazili jsme na následující chybu: „Zásuvný modul Adobe Flash se zhroutil.“ Dnes zjistíme, co je tato chyba a jak ji opravit. Ve většině případů se tato zpráva zobrazí, když zásuvný modul Adobe Flash náhle přestane fungovat. Úplně první věc, kterou v této situaci udělat, je jednoduše znovu načíst stránku. Velmi často to pomáhá.

Pokud bude Adobe Flash také nadále padat, vyplatí se jej aktualizovat na nejnovější verzi. To by mohlo pomoci.

Jak ale můžete zkontrolovat relevanci zásuvného modulu Adobe Flash v prohlížeči Mozilla Firefox? Je to velmi snadné. Musíte jít na adresu https://www.mozilla.org/ru/plugincheck. Na stránce, která se vám otevře, můžete zkontrolovat relevanci všech Pluginy prohlížeče Mozilla, včetně pluginu Adobe Flash. Za zmínku také stojí, že po aktualizaci pluginu je potřeba restartovat prohlížeč.

Velmi často dochází k chybě zhroucení pluginu Adobe Flash, protože má povolenou hardwarovou akceleraci. Jak víte, musíte zrychlení zakázat. To se provádí následovně.

Chcete-li začít, přejděte na stránku https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/video-playback-issues.html. Posouvejte stránku, dokud neuvidíte logo flash playeru. Klikněte na něj pravým tlačítkem a vyberte "Parametry". V důsledku toho by se mělo otevřít malé okno, ve kterém musíte zrušit zaškrtnutí položky "Povolit hardwarovou akceleraci"Po těchto krocích budete muset restartovat prohlížeč Mozilla.
Крах плагина Adobe Flash Player в браузере Mozilla Firefox. Что делать?
Pokud narazíte na problém popsaný v tomto článku, zkuste jej vyřešit pomocí jedné ze zde popsaných metod.
13. září 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 16:05
    Aktualizoval jsem plugin a chyba zmizela. Díky za článek.