FreePrograms.me

Jak povolit plugin Adobe Flash Player v prohlížeči?

Как в браузере включить плагин Adobe Flash Player?

Již nejednou bylo řečeno, že existuje řada nejvíce populární prohlížeče, ale jsou i takové, které nejsou příliš oblíbené. Moderní prohlížeče jsou si v mnoha ohledech velmi podobné. Mnoho z nich je tedy postaveno na stejných motorech. A co rozhodně spojuje mnoho prohlížečů je, že mnoho z nich používá stejné pluginy. K čemu jsou pluginy? Samozřejmě pro rozšíření funkčnosti. Například každý moderní prohlížeč má plugin s názvem plugins Adobe Flash Player. Umožní vašemu prohlížeči zobrazovat dynamické aplikace, pracovat s obsahem spojeným s Adobe Flash Player a také přehrávat některé typy videí.

Velmi často je plugin Adobe Flash Player v prohlížečích zakázán. Takové případy již byly na našem webu probrány a podrobně popsány, jak tento plugin v některých prohlížečích povolit. Pokud jste svůj prohlížeč v tomto seznamu nenašli, níže budou uvedeny obecné pokyny pro povolení tohoto pluginu.

V každém případě budete muset přejít do nastavení prohlížeče. A zde budete muset najít nastavení pluginů, které se mají připojit. Nejčastěji se nacházejí v sekci pokročilých nastavení. Jakmile pluginy najdete ve svém prohlížeči, stačí povolit plugin Adobe Flash Player.

Mimochodem, v některých prohlížečích můžete přejít do nabídky pluginů jinou metodou. Do adresního řádku vašeho prohlížeče musíte napsat následující požadavek: název prohlížeče: // plugins. Například, v prohlížeči Google Chrome vypadá to takto: chrome://plugins. Zde také vyhledejte plugin Adobe Flash Player a povolte jej. Plugin Adobe Flash Player je dnes k dispozici téměř v každém prohlížeči. Pokud to potřebujete povolit, je to velmi snadné.
27. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 12:05
    Díky za článek, stále jsem nemohl zapnout tento stupidní flash player.