FreePrograms.me

Vytvářejte skupiny ve Viberu

Создаем группы в Viber

Sociální sítě, e-maily, instant messenger a další. Mezi všemi těmito službami jsou ty nejoblíbenější. Například taková mobilní aplikace jako Viber, používá obrovské množství uživatelů. Abyste mohli tuto aplikaci používat, potřebujete Mobilní internet a smartphone. Dnes zvážíme následující otázku: jak vytvořit skupiny v této mobilní aplikaci. Ve skutečnosti vytvořte skupinu v Aplikace Viber velmi jednoduché. Nejprve spusťte samotnou aplikaci a přejděte do dialogového okna. Hledejte ikonu ve spodní části okna, která bude představovat více uživatelů. Vedle této ikony je znaménko plus. V souladu s tím klikněte na tuto ikonu. Všechno to vypadá takto:
Создаем группы в Viber


Poté se zobrazí všechny vaše kontakty. Zaškrtněte políčka vedle těch, které chcete vidět ve skupině, kterou jste vytvořili. Jakmile přidáte všechny členy skupiny, klikněte na tlačítko v pravém horním rohu okna s nápisem „Dokončit".

Mimochodem, pokud náhle omylem přidáte nepotřebnou osobu do skupiny, můžete ji z ní rychle odebrat. Chcete-li to provést, klikněte na fotografii tohoto kontaktu a přetáhněte ji nahoru. Pokud dodržíte všechny tyto jednoduché kroky, budete mít v aplikaci Viber vytvořenou skupinu. To vše se provádí velmi jednoduše a rychle.
16. května 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. NIKITA2613
    NIKITA2613
    21. listopadu 2023 14:07
    Děkuji moc, skvělý článek, díky vám jsem se naučil vytvářet skupiny ve Viberu, děkuji!)
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 17:47
    Viber jsem si stáhl po delší pauze. Váš článek mi pomohl.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:55
    Užitečné funkce ve Viberu, moc děkuji za článek