FreePrograms.me

Analog programu ArtMoney pro OS Android

Аналог программы ArtMoney для ОС Android

Stejné peníze ve hře lze vydělat plněním vedlejších nebo hlavních misí hry. Ale ne každý chce trávit čas vyděláváním těchto peněz. Chci, aby tam bylo hodně všeho najednou. Pro tyto účely je zde program ArtMoney. Dnes se podíváme na následující otázku: existuje Program ArtMoney pro operační systém Android? Tedy stručně řečeno Artmoney je aplikace, která uživateli umožnila nepoctivě zbohatnout téměř v jakékoli hře. Bohužel tento konkrétní program neexistuje na OS Android. Ale nezoufejte předem, protože pro tento operační systém existuje dobrý analog programu ArtMoney.

Aplikace se jmenuje GameCIH. Při jeho použití v téměř jakékoli hře na operačním systému Android budete mít nekonečné zásoby zdrojů. Ale abyste mohli začít používat tuto aplikaci, musíte mít na svém zařízení oprávnění root.

Pokud hrajete hry na Androidu a chcete trochu podvádět, pak stojí za to vyzkoušet aplikaci GameCIH. Tato aplikace vám poskytne velké množství zdrojů v téměř každé hře a to není vše. Aplikaci GameCIH lze použít v široké škále her pro Android. Kromě toho lze tuto aplikaci použít vícekrát ve stejné hře. Pokud potřebujete analog ArtMoney na Androidu, měli byste použít aplikaci GameCIH. Tato aplikace vám poskytne velké množství zdrojů v téměř každé hře a to není vše.
02. září 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. DeSvErTi
    DeSvErTi
    4. prosince 2023 20:22
    Díky za takovou aplikaci. Nyní si mohu vydělat spoustu mincí ve své oblíbené hře
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 15:50
    Díky za tip, velmi potřebný program pro hráče.