FreePrograms.me

Jak používat službu Viber Out?

Как пользоваться услугой Viber Out?

Krátce tedy o této aplikaci Viber je vynikající messenger, který uživatelům umožňuje vyměňovat si textové zprávy, obrázky, audio a video soubory mezi sebou a také volat zdarma. Všechny tyto služby lze využívat zcela zdarma. Stejně jako v jiných moderních instant messengerech bude uživatel muset platit pouze za internetový provoz. Dnes se podíváme na službu Viber Out. Zpočátku byl program Viber vyvinut pouze pro mobilní operační systémy. Dnes jej lze použít i na počítačích s operačními systémy Windows, OS X a Linux. A funkce Viber Out se v této aplikaci také hned neobjevila.

Stojí za zmínku, že Viber má podobnou funkčnost jako Skype. A funkci Viber Out lze snadno nazvat alternativou k placeným hovorům program Skype. Jak jste již pochopili, Viber Out je služba, se kterou můžete pomocí aplikace Viber volat na pevné linky a mobilní telefony v jakékoli zemi. Autoři programu staví službu Viber Out jako extrémně levnou. Lze také poznamenat, že Viber Out můžete používat z počítačové i mobilní verze programu.

Pokud jde o náklady na službu Viber Out, ceny za volání jsou zde opravdu levné. Okamžitě stojí za zmínku, že cena hovoru závisí na zemi, do které plánujete volat. Například volání do USA stojí méně než 2 centy za minutu, do Austrálie - až 15 centů, do Spojených arabských emirátů - 26 centů, do Ruska - od 5 do 8 centů. Souhlaste, že je to mnohem levnější než volat do těchto zemí z běžného mobilního telefonu. Mimochodem, náklady na volání do různých zemí lze nalézt na oficiálních stránkách aplikace Viber, která se nachází na adrese https://account.viber.com.

Pokud plánujete volat pomocí služby Viber Out, pak je potřeba si vytvořit účet ve Viberu a také si účet dobít. Web Viber má standardní formuláře pro dobíjení, konkrétně 4.99 $, 9.99 $ a 24.99 $. Není nutné dobíjet svůj účet v dolarech. Můžete použít jakoukoli jinou měnu. Za zmínku také stojí, že platbu za tuto službu lze provést pomocí karet Visa, MasterCard a American Express.

Za zmínku stojí, že poplatek za službu Viber Out je účtován v penězích, které nám nejsou zcela známé. Abyste mohli volat pomocí této služby, musíte si zakoupit kredit Viber Out. Ale nebojte se toho, protože půjčky se kupují za běžné peníze. To znamená, že v každém případě budete muset zadat peníze, jak je uvedeno výše.

Nejjednodušší způsob, jak doplnit zůstatek Viber Out, je použít samotnou aplikaci. Chcete-li to provést, musíte přejít do nabídky "Více možností hledání". Poté vyberte položku " viber-out", pak"Doplňte". Poté vyberte množství kreditů, které potřebujete. Po výběru částky uvidíte, kolik potřebujete vložit ve své národní měně. Svůj účet můžete také dobít prostřednictvím oficiálních stránek Viber. K tomu budete potřebovat pro přihlášení ke svému účtu na webu.

Pojďme k hovorům. Telefonování pomocí Viber Out je velmi snadné. Musíte provést několik základních kroků. Nejprve spusťte aplikaci Viber. Poté otevřete seznam kontaktů a vyberte ten, kterému chcete zavolat. Nakonec budete muset kliknout na "viber-out"Vypadá to takhle."
Как пользоваться услугой Viber Out?
V zásadě je to vše, co potřebujete vědět o službě Viber Out. Jak vidíte, není v něm nic nového nebo neobvyklého, ale jeho použití je docela jednoduché.
08. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:05
    Mnoho mých přátel používá viberout, ale whatsapp je mi známější.