FreePrograms.me

Změna čísla v aplikaci Viber

Меняем номер в приложение Viber

Sociální sítě, email a samozřejmě speciální programy zvané instant messenger. Je jich poměrně hodně, ale dnes si povíme jen o jednom. Tomu se říká aplikace Viber. Funguje téměř se všemi operačními systémy a svou funkčností připomíná aplikace jako např Skype и WhatsApp. Princip této aplikace je jednoduchý. V něm musíte zaregistrovat své číslo a poté se kontakty v telefonu synchronizují do aplikace. Můžete komunikovat s uživateli, kteří jsou na Viberu, a také můžete pozvat neregistrované uživatele.

Mnoho uživatelů takových aplikací se zajímá o následující otázku: jak změnit své číslo na jiné? Dnes na tuto otázku odpovíme.

Chcete-li tedy změnit své číslo, musíte deaktivovat svůj aktuální účet Viber. Pokud používáte Viber v operačním systému Windows, pak k tomu musíte přejít na "deaktivovat". A pokud aplikaci používáte na telefonech se systémy IOS nebo Android, musíte přejít do sekce "NastaveníA zde můžete deaktivovat stávající profil.

Po deaktivaci profilu stačí aktivovat číslo, které potřebujete. To znamená, že projděte velmi jednoduchým registračním postupem. A rád bych vyvrátil další mýtus: v aplikaci Viber nemůžete používat několik čísel současně. To je možné pouze na různých zařízeních. Nyní víte, jak změnit své číslo v aplikaci Viber. To od vás bude vyžadovat minimální úsilí a stejné množství času.
13. března 2016 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. NIKITA2613
    NIKITA2613
    21. listopadu 2023 14:09
    Děkuji mnohokrát, článek je prostě úžasný, díky tomuto článku jsem se naučil, jak změnit číslo v aplikaci Viber!)
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:09
    Dlouho jsem hledal, jak tomu číslu rozumět! Díky moc! 
  3. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 21:51
    Moc děkuji, naučil jsem se změnit číslo v aplikaci.
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:29
    Nevěděl jsem, že si můžete změnit číslo ve Viberu, díky za článek