FreePrograms.me

Stáhněte si zdarma EaseUS Data Recovery Wizard 17.0.0.0

Скачать EaseUS Data Recovery Wizard Free 17.0.0.0


Počítač je pro každého uživatele jedním z nejdůležitějších zařízení, na kterém se každý den ukládají nové důležité informace. Smazání informací je bohužel stejně snadné jako jejich uložení do počítače, ale uživatelé mají často problémy s obnovou. EaseUS Data Recovery Wizard Free je program, který vám umožní rychle obnovit smazané soubory z vašeho počítače.

EaseUS Data Recovery Wizard Free je sharewarový nástroj pro obnovu smazaných souborů, který vám umožní vrátit se do počítače z nainstalovaný OS Windows většina typů uživatelských souborů.

Klíčové vlastnosti EaseUS Data Recovery Wizard zdarma:

  • Nástroj umožňuje obnovit různé grafické formáty;

  • Snadná obnova dokumentů (Word, Excel, PDF atd.);

  • Obnova emailů pro emailové klienty jako např výhled a Outlook Express;

  • Obnova zvukových nahrávek různých formátů;

  • Práce s restaurováním různých typů videozáznamů;

  • Obnova archivu;

  • Bezplatná verze programu umožňuje obnovit 1024 MB dat;

  • Export stavu skenování;

  • Jednoduchý proces zpětné vazby v případě problémů s programem;

  • Program nepodporuje ruský jazyk, ale tento nedostatek není pociťován kvůli mimořádně pohodlnému a dobře promyšlenému rozhraní programu.


Co je potřeba k obnovení informací v počítači?

1) Počítač se systémem Windows XP nebo vyšším;

2) EaseUS Data Recovery Wizard zdarma nainstalovaný na vašem počítači;

3) Pečlivě dodržujte další pokyny.

Jak obnovit data v počítači?

1. Spusťte EaseUS Data Recovery Wizard zdarma. Na obrazovce se zobrazí hlavní okno programu, ve kterém jsou standardně zaškrtnuty typy souborů, které program obnoví. Pokud potřebujete obnovit například pouze dokumenty, zrušte zaškrtnutí u zbývajících typů souborů, abyste prohledali počítač rychleji.

Скачать EaseUS Data Recovery Wizard Free 17.0.0.0



2. Na obrazovce se zobrazí vaše místní disky, na kterých jsou uloženy informace. Zaškrtněte políčko vedle místní jednotky, která bude použita pro postup obnovy, a klikněte na tlačítko Skenovat. Tento postup vám umožní najít všechny složky, které jsou nebo byly na vybraném disku.



3. Systém vás může upozornit, že některé složky nebyly detekovány. V takovém případě se musíte uchýlit k hloubkovému skenování, které vám umožní důkladnější kontrolu disku. Chcete-li jej spustit, stačí stisknout tlačítko "Deep Scan".



Vezměte prosím na vědomí, že hloubkové skenování může trvat poměrně dlouho, takže buďte připraveni na jeho dokončení dlouho čekat.

4. Po dokončení skenování můžete přejít přímo k samotnému postupu obnovy. V levé části okna se zobrazí větev vybrané jednotky se složkami, které z ní pocházejí. Kliknutím na malé znaménko plus můžete otevřít složky, které zase zobrazí složky v nich skryté.

Zaškrtněte políčka vedle složek, ze kterých budou soubory obnoveny. Jakmile jsou označeny všechny potřebné složky, můžete začít obnovení souborustisknutím tlačítka "Uzdravit se".



5. Program bude vyžadovat zadání složky, do které budou obnovené soubory uloženy. Aby proces obnovy proběhl správně, nedoporučuje se zadávat jako místo pro ukládání souborů disk, ze kterého bude procedura obnovy provedena.



6. Začne proces skenování, jehož trvání bude záviset na počtu obnovovaných souborů a také na počtu vybraných složek.

7. Na konci procedury program zobrazí okno obsahující informace o úspěšnosti operace, složce, do které byly obnovené soubory uloženy, a také o počtu zbývajících dostupných megabajtů, které lze použít pro bezplatné obnovení souborů.



8. Program také automaticky zobrazí okno Průzkumníka Windows, ve kterém se zobrazí všechny soubory a složky, které byl program schopen obnovit.

Tím je proces obnovy souboru dokončen. Program důkladně prohledá systém, díky čemuž se obnoví většina smazaných souborů z počítače. Je však třeba poznamenat, že mezi odstraněním souborů a procedurou obnovy by mělo uplynout velmi málo času, jinak se výrazně sníží šance na vrácení souborů do počítače.

Stáhněte si EaseUS Data Recovery Wizard zdarma pomocí následujícího odkazu:

 

04. září 2023 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Viktor Alexandrovič
    13. června 2016 10:40
    Všechno v tomto životě je užitečné. Viděl jsem - to je hlavní.
  2. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 14:54
    Nechávám všechny důležité programy v tomto programu, skvělá věc
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 02:24
    Jak mě tato aplikace zachránila, smazal jsem ze svého počítače velmi důležité soubory z práce, ale dokázal jsem se obnovit 
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 17:06
    Skvělý a užitečný program, funguje dobře bez pádů nebo čehokoli jiného