FreePrograms.me

Jak otevřít soubor PDF?

Чем открыть файл формата PDF?

Množství formátů elektronických dokumentů některé uživatele mate. Koneckonců, následující není vždy jasné: jak nebo s jakým programem otevřít tento nebo ten dokument. Dnes se podíváme na následující otázku: jak otevřít soubor ve formátu PDF? Nebudeme se zdržovat podrobným popisem tohoto formátu, protože již byl na našem webu několikrát zmíněn. Můžeme jen ještě jednou říci, že tento formát je dnes velmi populární a používá se v různých oblastech.

Přejděme rovnou k programům, které lze použít k otevření tohoto souboru. Začněme nejoblíbenějším programem v této oblasti, a to Adobe Acrobat Reader. Tato aplikace byla vyvinuta společností, která vytvořila formát PDF.

Pokud nejste s Adobe Acrobat Reader z nějakého důvodu spokojeni, můžete použít jiný program. Například pomocí Sumatra PDF programy Můžete snadno otevřít jakýkoli soubor PDF. Navíc pomocí tohoto programu můžete pracovat s jinými formáty elektronických dokumentů. Pomocí Sumatra PDF můžete prohlížet formáty souborů, jako jsou ePub, MOBI, CHM, XPS, DjVu, CBZ a CBR. Pokud potřebujete otevřít soubor PDF, jednoduše si stáhněte jeden z programů uvedených v tomto článku. Každý z těchto programů snadno otevře soubor PDF.

Stáhněte si zdarma Adobe Acrobat Reader


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://get.adobe.com/ru/reader/

Stáhněte si Sumatra PDF zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.sumatrapdfreader.org/download-free-pdf-viewer-ru.html
14. prosince 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. dormouse
    dormouse
    27 Leden 2017 12: 30
    no já žádnou nemám
  2. Kait.15
    27 Leden 2017 19: 10
    Sonyo, článek obsahuje odkazy na stažení programů
  3. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:47
    Podařilo se mi to otevřít! velmi cool! Programy fungují skvěle!