FreePrograms.me

Obnova smazaných fotografií pomocí Wise Data Recovery

Восстанавливаем удаленные фотографии программой Wise Data Recovery

Podívejme se na fotografie. Souhlaste s tím, že nikdo není imunní vůči ztrátě informací. Stejné fotografie jsou například uloženy na vašem flash disku nebo SD kartě. Vy nebo někdo jiný je můžete omylem smazat, flash disk může omylem formátovaný, může dojít k poškození paměťové karty – to nejsou všechny situace, které mohou způsobit ztrátu informací. V našem případě se jedná o ztrátu fotografií. Ale fotografie, stejně jako jakékoli jiné informace, lze ve většině případů obnovit. Chcete-li to provést, musíte použít speciální program. Jeden z nejlepších programů pro obnovu fotografií z paměťových karet již byl na našem webu recenzován. Jmenuje se Recuva. Existují ale i další programy, které dokážou efektivně a poměrně rychle obnovit fotografie z paměťových karet. Dnes budeme hovořit o programu Wise Data Recovery.

Wise Data Recovery je bezplatná a vynikající aplikace pro obnovu smazaných fotografií. Pomocí tohoto programu můžete obnovit nejen fotografie, ale také téměř všechny smazané soubory.

Tento program funguje na počítačích s nainstalovaným OS Windows. Jazyk rozhraní je angličtina, ale to nekomplikuje proces obnovy souborů s tímto programem. Faktem je, že rozhraní programu je poměrně jednoduché. Jedním kliknutím na požadovanou položku například obdržíte všechny informace o souborech, o kterých jste si mysleli, že byly smazány nebo ztraceny.

Souhlaste s tím, že fotografie, které potřebujete obnovit, mohou být na různých typech médií. U programu Wise Data Recovery nezáleží na tom, se kterým médiem pracuje. Je schopen obnovit fotografie a další smazané soubory z jakéhokoli typu paměťového média.

Stojí za zmínku, že program Wise Data Recovery má svou vlastní zajímavou funkci. Je tedy schopen posoudit šance na úspěšné obnovení stejné fotografie nebo jakéhokoli jiného souboru. To vše je uživateli prezentováno zcela jasně: vedle každého souboru jsou indikační tlačítka, která jsou zelená, žlutá a červená. Zelená tedy znamená, že soubory lze obnovit, žlutá znamená, že soubory jsou ve špatném stavu, ale lze je obnovit, červená znamená, že soubory nelze obnovit. Pokud jste omylem smazali fotky, nemějte obavy. Smazané fotografie lze obnovit pomocí Wise Data Recovery.

Stáhněte si Wise Data Recovery zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek
22. května 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 17:47
    Ani jsem si nemyslel, že smazané fotografie lze obnovit. Velmi pohodlné. 
  2. noldor
    noldor
    5. prosince 2023 18:07
    Nejlepší program pro obnovu souborů! Vše je jasné a jednoduché. doporučuji