FreePrograms.me

Rozšíření Adblock Plus pro prohlížeč Microsoft Edge


O prohlížeči Microsoft Edge jsme již mluvili. Toto je opravdu skvělý prohlížeč, který je v mnoha ohledech lepší. Internet Explorer. Ale stejně jako všechny moderní prohlížeče existuje jeden problém - otravná reklama. Této reklamy se můžete zbavit pomocí rozšíření. Nejoblíbenějším antireklamním rozšířením současnosti je Adblock Plus. Jedná se o jedno z mála rozšíření, které lze nainstalovat do prohlížeče Microsoft Edge. Abyste se zbavili reklamy v prohlížeči, stačí si stáhnout rozšíření a aktivovat ho v prohlížeči.

Pokud se na některých stránkách objeví reklamy, stačí kliknout na ikonu rozšíření a vybrat „Blokovat reklamy“. Poté vyberte reklamu, kterou chcete zablokovat, a obnovte stránku. Pro blokování reklam v prohlížeči Microsoft Edge můžete využít vynikající rozšíření Adblock Plus, které si můžete stáhnout z odkazu níže.

Stáhněte si Adblock Plus zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://adblockplus.org/ru/edge
20. února 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Oleg Solncev
    7. dubna 2016 22:20
    Stručně řečeno, nainstaloval jsem si Windows 10 na svůj notebook, bývalý Windows 8. V zásadě jsem spokojen s tím, jak Windows 10 funguje, ale reklama v prohlížeči Edge se opravdu zhoršila, prosím o pomoc. S pozdravem Oleg.
  2. Kait.15
    11. dubna 2016 08:27
    Nainstalovali jste si Adblock?
  3. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 15:27
    blokuje veškerou reklamu v prohlížeči, velmi pohodlné