FreePrograms.me

Jak blokovat reklamy a vyskakovací okna v libovolném prohlížeči?

Как блокировать рекламу и всплывающие окна в любых браузерах?

Chcete-li získat přístup k jakémukoli internetovému zdroji, musíte použít speciální program. Všichni uživatelé jistě vědí, že webové prohlížeče jsou takové programy. Mnozí budou souhlasit s tím, že moderní internet je prostě přeplněný různými druhy reklamy. Je nepravděpodobné, že by někdo rád sledoval nějakou nesrozumitelnou reklamu na internetu. Dnes se pokusíme podívat na nejoblíbenější a nejúčinnější způsoby blokování reklam a vyskakovacích oken v libovolném prohlížeči. Pro začátek stojí za zmínku, že zde diskutované metody již byly popsány na našich webových stránkách. K dispozici bude také malý výběr těchto metod a metod. Začněme nastavením prohlížečů. Pokud vás omrzela vyskakovací okna a reklamní weby, můžete si v nastavení prohlížeče nastavit blokování vyskakovacích oken a také přidat reklamní weby do seznamu výjimek prohlížeče. V každém moderním prohlížeči můžete nastavit blokování vyskakovacích oken a přidat vyloučení na stránky.

Pokud by prohlížeče odvedly skvělou práci při blokování veškeré reklamy, pak by neexistovaly žádné antireklamní programy ani rozšíření. Přejděme proto k další metodě blokování reklam a vyskakovacích oken. Tato metoda zahrnuje použití speciálních rozšíření. A možná nejběžnější rozšíření pro blokování reklam v prohlížečích jsou Adblock a Adblock Plus. Obě rozšíření fungují v mnoha moderních prohlížečích.

Stojí za zmínku, že výše uvedená rozšíření odvádějí vynikající práci při blokování všech druhů reklamy. Na našem webu také najdete informace o instalaci rozšíření.

Pokud nějak nejste spokojeni s výše uvedenými metodami boje proti reklamě a vyskakovacím oknům, můžete použít speciální programy. Programů tohoto plánu je poměrně hodně, ale ze všech můžeme vyzdvihnout Program Adguard. Jedná se o skutečně výkonný antireklamní program, který obsahuje mnoho komponent. Má například takové komponenty jako anti-banner, anti-phishing, anti-tracking, bezpečné vyhledávání a mnoho dalšího.

Program Adguard je multiplatformní a je vhodný pro blokování reklam a vyskakovacích oken v jakémkoli prohlížeči. Za zmínku také stojí, že vývojáři vytvořili také rozšíření Adguard, které lze nainstalovat téměř do jakéhokoli prohlížeče. Tento program si můžete stáhnout z našich webových stránek. Jak vidíte, můžete bojovat s reklamami a vyskakovacími okny v prohlížečích. Metody, které vám pomohou toto implementovat, jsou uvedeny v tomto článku.
05. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:36
    Adblock i adguard jsou dobré bloky, používám oba.