FreePrograms.me

Vytvoření přístupového bodu z notebooku pomocí programu Mhotspot

Делаем из ноутбука точку доступа с программой Mhotspot

Kromě toho musí být router stále správně nakonfigurován. To vše se dá udělat a je to docela jednoduché. Co ale dělat, když router nemáte, ale potřebujete vytvořit bezdrátový přístupový bod z vašeho kabelového internetu? Pokud máte notebook, pak se to všechno může stát skutečností. A v této věci vám pomohou speciální programy. Podobné programy již byly na našem webu recenzovány. A o jednom z takových programů si dnes povíme. Jmenuje se Mhotspot. A jeho hlavním účelem je proměnit váš notebook v přístupový bod Wi-Fi.

Takové přístupové body jsou ve všech ohledech horší než obvyklé Wi-Fi router, ale pokud potřebujete například krátce připojit telefon k bezdrátovému internetu, pak je tato metoda perfektní. A na pomoc zde samozřejmě přijde program Mhotspot.

Výhodou tohoto programu je jeho jednoduchost. Pro vytvoření bezdrátového přístupového bodu se nemusíte vrtat v nastavení programu a podrobně jej studovat. Vše je zde jasné a jednoduché. Vše, co musíte udělat, je vymyslet název vašeho přístupového bodu a nastavit počet připojení. Za zmínku stojí, že maximální počet spojení je zde 10.

Také pár slov o rozhraní. Hlavní okno Mhotspot bude obsahovat informace o zařízeních, která jsou připojena k vaší síti. A kromě toho zde budou podrobné informace o rychlosti připojení, množství přenesených dat a rychlosti připojení. Svůj notebook můžete proměnit v bezdrátový přístupový bod. A to lze provést různými způsoby. Ale pomocí programu Mhotspot je nejjednodušší vytvořit přístupový bod z notebooku.

Stáhněte si Mhotspot zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.softportal.com/getsoft-38995-mhotspot-2.html
03. dubna 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:26
    vytvořil přístupový bod pomocí tohoto skvělého programu! vše funguje skvěle! Díky moc! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:02
    Nevěděl jsem, že z notebooku se dá udělat hotspot, tedy přes Wi-Fi zdarma a rychle