FreePrograms.me

Nastavení přístupového bodu na mobilním internetu Yota

Настраиваем точку доступа в мобильном интернете Yota

Na druhé místo po mobilní komunikaci můžete dát Mobilní internet. Internet dnes používá snad každý druhý uživatel. Navíc velmi často používají internet na mobilních zařízeních. Právě pro taková zařízení je vyžadován internet ze SIM karty. Jak používat internet moderní smartphone nebo tablet? Stačí vložit SIM kartu, zapnout přenos dat a poté přejít online. Tento princip funguje v 90 % případů. Ale jsou chvíle, kdy potřebujete nastavení pro přístup k internetu.

Je skvělé, když si můžete objednat automatické nastavení. Například na webu mobilního operátora Beeline jsou automatická nastavení pro většinu modelů telefonů. Pokud však neexistují žádná automatická nastavení, budete muset nakonfigurovat zařízení pro přístup k internetu ručně. Dnes budeme hovořit o nastavení přístupového bodu, pokud používáte SIM kartu operátora Yota.

Pokud tedy máte telefon se systémem Android, musíte pro nastavení přístupového bodu provést několik základních kroků. Nejprve přejděte do části nastavení telefonu a přejděte na "Mobilní internet". Poté vyhledejte a klikněte na položku "přístupové body (APN)". Zbývá pouze zadat údaje: "Jméno: Yota"a"APN: internet.yota". Na konci těchto kroků je třeba uložit nastavení a poté restartovat zařízení. Po restartu můžete začít používat internet.
30. března 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:34
    Nastavení přístupového bodu se ukázalo být velmi rychlé a skvělé! funguje skvěle! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:07
    Ukázalo se, že nastavení přístupového bodu v Iota není tak velký problém, díky