FreePrograms.me

Wi-Fi distribuujeme z telefonu Android

Раздаем Wi-Fi с телефона на базе Android

Jestliže dříve byly hlavní funkce telefonů volání a textové zprávy, dnes je to jen malá část schopností moderní smartphone. Vezměte si například smartphone založený na operačním systému Android. Sledování filmů, dokumentů, práce s různými aplikacemi – to jsou jen některé z možností, kterými jsou takové telefony obdařeny. Můžete dokonce vytvořit bezdrátový přístupový bod pomocí smartphonu Android. Jak distribuovat Bezdrátová síť Wi-Fi z takového smartphonu? Je to vlastně docela jednoduché. Pokud k takovým účelům budete používat svůj smartphone, pak je vhodné mít na něm SIM kartu s neomezeným internetem.

Toto téma rozebereme na nejnovějších verzích Androidu, konkrétně na operačním systému Android 4.4. Nejprve tedy přejděte do nabídky nastavení vašeho smartphonu. V nejnovějších verzích operačního systému Android budete muset přejít do nabídky nastavení "Více".


V našem případě musíte vybrat položku s názvem "Režim modemu"(v některých verzích může být "přístupový bod Wi-Fi"). Dále bude tlačítko, které říká „přístupový bod WLAN". Musíte jej stisknout a podržet. Zobrazí se nabídka podobná této.


Vyberte položku"Nastavení WLAN AP". A zde nastavíme název vašeho přístupového bodu a vytvoříme silné heslo. Nakonec uložíme všechna naše zadaná data.


Záležitost zůstává malá. V telefonu musíte aktivovat hotspot. V našem případě se to dělá velmi jednoduše. V nabídce "přístupový bod WLAN„Stačí přesunout tlačítko do zapnutého stavu.


Ve velmi blízké budoucnosti se hotspot vašeho telefonu objeví na vašem počítači nebo na zařízeních, která je třeba k němu připojit.
Раздаем Wi-Fi с телефона на базе Android
Sdílení Wi-Fi z telefonu Android je velmi snadné. Jen je potřeba vše správně nakonfigurovat.
05. září 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Zhibek
    1. prosince 2023 13:53
    Dobrá aplikace pro distribuci wi-fi z telefonu Android. Snadné použití. Díky článku a návodu v něm můžete rychle přijít na to, co je co. Často na cestách potřebujete distribuovat Wi-Fi a najít spolehlivou aplikaci pro takové účely je obtížné. Teď už ale přesně vím, která aplikace je vhodná. 
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 15:55
    Je škoda, že nemůžete distribuovat Wi-Fi z počítače do telefonu.