FreePrograms.me

Je možné distribuovat Wi-Fi z notebooku?

Можно ли раздать Wi-Fi с ноутбука?

Jaké otázky jsou nejoblíbenější, vám neprozradíme, ale povíme si o jedné konkrétní. Každý dobře ví, co je bezdrátové připojení k internetu. Vyžaduje kabelový internet a Wi-Fi router. Ale mnoho uživatelů notebooků se obává následující otázky: je možné distribuovat Wi-Fi z notebooku? Přesně o tom si dnes povíme. Tato otázka již byla zodpovězena, což lze nalézt na našem webu. I když odpověď nebyla přímá, ale nepřímá. Distribuujte Wi-Fi z notebooku Může. A to lze provést různými způsoby.

Můžete používat standardní nástroje operačního systému Windows a distribuovat bezdrátový internet z notebooku. Lze použít sspeciální programy pro distribuci Wi-Fi z notebooku. Všechny tyto metody již byly na našich stránkách popsány.

Jakou metodu mám zvolit? Na tuto otázku je těžké odpovědět. Ale pokud mluvíme o snadné implementaci, pak je samozřejmě jednodušší a pohodlnější distribuovat Wi-Fi na notebooku pomocí speciálních programů. Například velmi snadné použití Program Mhotspot. Wi-Fi můžete distribuovat z notebooku a existuje několik způsobů, jak to udělat, které najdete na našem webu.
13. dubna 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:04
    Článek je velmi dobrý a poučný! pomohl! 
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 18:28
    Váš obrázek je skvělý a v článku je vše správně napsáno.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:51
    Nevěděl jsem, že s notebookem můžete distribuovat wi-fi do telefonu nebo, řekněme, do jiného notebooku