FreePrograms.me

HobDrive - palubní počítač pro váš vůz

HobDrive - бортовой компьютер для вашего автомобиля

Operační systémy vybavené moderní smartphony, je jich několik. Nemá smysl je vyjmenovávat, protože je již každý zná. Můžeme jen znovu poznamenat, že zařízení se systémem Android dnes patří k těm nejoblíbenějším. Vznikla a vzniká pro ně neskutečná paleta různých aplikací a dnes si povíme něco o jedné z aplikací pro tento OS. Program se nazývá HobDrive. Je to výkonný palubní počítač do auta. Program vám zobrazí podrobné informace o stavu vašeho vozu. Stačí jen připojit telefon s nainstalovaným programem k autu. To se provádí pomocí adaptéru ELM327 USB OBD II.

Veškeré údaje snímačů vozidla, pokročilá diagnostika motoru, měření výkonu, pokročilý palubní počítač, výpočet spotřeby paliva – to je jen malá část schopností, které program HobDrive skrývá. Všechny informace se zobrazí na vašem smartphonu.

HobDrive je kompatibilní s téměř všemi moderními vozy. Za zmínku také stojí, že existuje placená a bezplatná verze tohoto programu. Bezplatná verze nemá všechny funkce, ale jakmile ji vyzkoušíte, budete si chtít zakoupit plnou verzi HobDrive. Pokud chcete mít v autě dobrý palubní počítač, tak si stáhněte v Obchodě Google Play vlastní program HobDrive. Stáhnout si jej můžete z odkazu níže.

Stáhněte si zdarma HobDrive


Stáhněte si program z oficiálních stránek
29. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Jíly
    6. prosince 2023 10:41
    Velmi užitečný program pro motoristy, je to plnohodnotný palubní počítač vozu. Užitečný software.
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:36
    velmi dobrý palubní počítač! Skvělé do auta! Používám to pořád! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:08
    Tato aplikace dokonale ukazuje rychlost aut a také ukazuje všechny vlastnosti vozu