FreePrograms.me

Oprava chyby 492 v obchodě s aplikacemi Play Market

Устраняем ошибку 492 в магазине приложений Play Market

Hrát na trhu je skvělý obchod s aplikacemi. Má všechny druhy aplikací, programů a her moderní smartphony. Díky pohodlí a snadnému použití je tento obchod jedním z nejoblíbenějších pro telefony Android. Ale jsou chvíle, kdy se při pokusu o stažení něčeho z tohoto obchodu objeví chyby. Jednou z nich je chyba 492. Řekneme vám, co je tato chyba a jak se jí zbavit. Tato chyba se objeví náhle a je typická tím, že neovlivňuje všechny aplikace. Některé programy lze snadno aktualizovat a nainstalovat z trhu Play, ale při instalaci jiných se zobrazí chyba 492.

Chyba 492 se objevuje především v aplikacích, které k aktualizaci a instalaci využívají virtuální stroj Java, konkrétně Dalvik. Nejčastěji se můžete chyby 492 zbavit velmi jednoduchým způsobem. Stačí správně vymazat mezipaměť.

Nejprve proto přejděte do části nastavení vašeho zařízení a poté přejděte na „Aplikace". Najděte Google Play Market a klikněte na něj. Otevře se okno, ve kterém budete muset kliknout na tlačítko "Vymazat mezipaměť". Děláme totéž s Služby Google Play.

Zbývá pouze restartovat telefon. Ve většině případů vám tyto jednoduché manipulace pomohou zbavit se chyby 492. Pokud to nepomůže, budete muset obnovit tovární nastavení. Než to uděláte, nezapomeňte si uložit všechna důležitá data, která jsou ve vašem zařízení. Chybu 492 se můžete zbavit v obchodě s aplikacemi Play Market. Doporučení uvedená v tomto článku vám s tím pomohou.
28. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:45
    Problém jsem snadno vyřešil díky tomuto článku
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:37
    Chyba byla velmi rychle opravena! žádné problémy! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:10
    Nikdy jsem neměl takovou chybu 492 v zajímavém článku trhu hry