FreePrograms.me

Mobo Market je dobrou alternativou k obchodu Play Market

Мобо Маркет - неплохая альтернатива магазину Play Market

Mobilní telefony s operačním systémem Android jsou dnes nejoblíbenější. Co si myslíte, že většina uživatelů používá jejich moderní smartphony? Samozřejmě pro komunikaci, tedy pro telefonování, posílání zpráv, komunikaci na sociálních sítích a tak dále. Značná část uživatelů ale používá své telefony i pro zábavu. Moderní smartphony jsou dnes plné nejrůznějších her a aplikací. A existují speciální správci aplikací, pomocí kterých si můžete tyto hry a aplikace stáhnout. Nejznámějším manažerem pro tyto účely je služba Google Play. Existují ale další služby a správci, kteří vám umožní stahovat aplikace a hry do telefonů s OS Android.

Mobo Market je jen jedním z nich. Vývojáři staví tuto aplikaci jako plnohodnotný manažer, který vám umožňuje stahovat různé aplikace na OS Android.

Postoj uživatelů k tomuto správci je velmi nejednoznačný. Většina to srovnává se službou Play Market. Někteří lidé si myslí, že Mobo Market není v žádném případě horší a na některých místech dokonce lepší než Play Market, zatímco jiní si myslí pravý opak.

V Mobo Marketu najdete mnoho bezplatných her a programů. Potěší i velmi přehledné rozhraní. Všechny aplikace jsou zde rozděleny na placené a bezplatné. A jsou zde i různé špičkové aplikace. Zde najdete interní vyhledávání, pomocí kterého najdete aplikaci, kterou potřebujete. Stojí za zmínku, že to vše je také na trhu Play. Pokud vás Play Market omrzel a chcete používat nového správce pro stahování aplikací, pak vyzkoušejte aplikaci Mobo Market. Správce aplikací Mobo Market lze stáhnout jak do telefonu s operačním systémem Android, tak do počítače.

Stáhněte si Mobo Market zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.mobomarket.net/
29. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:31
    Opravdu to není špatná alternativa k podobným programům pro instalaci aplikací.