FreePrograms.me

Prohlížeč Mozilla Firefox pro telefon Android

Браузер Mozilla Firefox для телефона на ОС Android

Moderní telefony dnes přicházejí s širokou škálou programů a výjimkou nejsou ani telefony s operačním systémem Android. Bylo pro ně vydáno mnoho programů a mnoho dalších se denně vyvíjí. Dnes se podíváme na velmi populární Prohlížeč Mozilla Firefox, který lze použít na smartphonu Android. Tento prohlížeč již byl na našem webu recenzován, ale pro počítače. Téměř stejné možnosti má prohlížeč Mozilla Firefox pro Android.

Nejpohodlnější na tomto prohlížeči je, že jej lze synchronizovat s počítačovou verzí. To znamená, že prohlížeč Mozilla Firefox ve vašem telefonu bude mít vše stejné jako v počítači. Je to velmi pohodlné.

Za zmínku také stojí, že tato verze prohlížeče klade důraz na ochranu osobních údajů. K tomu má prohlížeč řadu kvalitních nástrojů. Jedná se například o funkce, jako je odhlášení ze sledování, poskytování webových stránek pro hosty, soukromé prohlížení a mnohem více. A samozřejmě můžete přidat do mobilního prohlížeče Firefox různé pluginy a rozšíření. Telefonní verze Mozilla Firefox má spoustu možností. Stáhněte si ji z odkazu níže a přesvědčte se sami.

Stáhněte si Mozilla Firefox pro Android zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://www.mozilla.org/ru/firefox/android/
19. září 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 16:13
    A proč sakra opravdu používám Yandex, když si můžu nainstalovat mozillu do telefonu...