FreePrograms.me

Program WPS Connect

Программа WPS Connect

Za prvé, takové telefony lze zakoupit za nepříliš vysokou cenu. a za druhé, moderní smartphony založené na Androidu jsou vysoce multifunkční. Není těžké uhodnout, že dnes existuje spousta programů vytvořených pro tyto telefony. A dnes bude řeč o jednom zajímavém programu pro tuto kategorii telefonů. Program se nazývá WPS Connect. Hlavním účelem tohoto programu je pomoci vám připojit se k sítím Wi-Fikteré mají povoleno WPS. Pomocí aplikace WPS Connect můžete zkontrolovat zranitelnost routeru, například pokud má standardní heslo.

Pomocí tohoto programu můžete také zkontrolovat směrovač. Pokud program dokáže heslo snadno uhodnout, pak se doporučuje změnit heslo na vašem routeru.

Je snadné uhodnout, že pomocí programu WPS Connect můžete vybrat hesla pro uzavřené přístupové body Wi-Fi. Práce s programem je velmi jednoduchá. Musíte jej spustit a poté počkat, dokud se nezobrazí seznam bezdrátových připojení. Poté klikněte na libovolnou síť a program začne hádat heslo. Program WPS Connect si můžete stáhnout přímo z našich webových stránek. Ale nezapomeňte, že procento úspěšného uhodnutí hesla pro tento program je malé.

Stáhněte si WPS Connect zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek
12. prosince 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:50
    Program se rychle načetl! Vše funguje bez prodlev! žádné viry!