FreePrograms.me

Chyba 491 v obchodě s aplikacemi Play Market – jak ji opravit?

Ошибка 491 в магазине приложений Play Market - как исправить?

Pokud si potřebujete stáhnout libovolnou aplikaci pro svůj telefon Android, je nejlepší si takovou aplikaci stáhnout prostřednictvím speciálního obchodu. Tento obchod se jmenuje Hrát na trhu. Tento obchod s aplikacemi má vše pro chytré telefony Android. Ale jsou chvíle, kdy váš telefon nemůže nic aktualizovat pomocí tohoto obchodu, ale dává pouze chybu. Dnes se pokusíme zjistit, jak odstranit chybu 491 na trhu Play. Chyba 491 na trhu Play se nejčastěji objevuje při pokusu o aktualizaci aplikací již nainstalovaných v telefonu. Existují situace, kdy se taková chyba objeví během počáteční instalace aplikace. V každém případě je prvním krokem jednoduché restartování telefonu. Pokud chyba přetrvává, pokračujte dalšími kroky.

Musíte vymazat mezipaměť v nastavení telefonu. Kromě toho je vhodné vymazat data obchodu Play Market. Vyplatí se také smazat aktuální verzi Play Market a nainstalovat novou. Ve většině případů tyto kroky pomohou vyřešit chybu 491.

Pokud vám nic z výše napsaného nepomohlo, pak existuje jiný způsob, jak tuto chybu vyřešit. Musíte smazat svůj účet Play Market a vytvořit nový. Pokud se na vašem smartphonu objeví chyba 491, zkuste použít doporučení uvedená v tomto článku.
01. prosince 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 08:04
    Chybu jsem velmi rychle opravil! užitečný článek! 

  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 23:00
    Kupodivu mi pomohlo vymazání mezipaměti. Nevím, jak to funguje.