FreePrograms.me

Zbavte se chyby 905 v obchodě s aplikacemi Play Market

Избавляемся от ошибки 905 в магазине приложений Play Market

Jak stahovat hry nebo aplikace do smartphonu? Nejosvědčenější a nejbezpečnější způsob je stáhnout si je ze speciálního obchodu s aplikacemi. Například pro telefony s Androidem Aplikace Play Market a je to takový obchod. Někdy se ale při stahování aplikací z tohoto obchodu mohou uživatelé setkat s různými typy chyb. Jedna taková chyba je „Chyba 905“. Dnes si povíme, jak se této chyby zbavit. Tato chyba se může objevit jak při prvním stahování aplikace, tak při aktualizaci již nainstalované aplikace. Navíc se tato chyba nejčastěji objevuje ve fázi instalace aplikace. Jednou z hlavních příčin chyby 905 je aktualizovaná verze Obchod Play Market.

Velmi často se v aktualizovaných verzích vyskytují různé chyby. Proto můžete tento problém vyřešit instalací původní verze obchodu s aplikacemi. A k tomu musíte udělat následující.

Přejděte do nabídky nastavení na smartphonu. Zde musíte přejít do nabídky "Aplikace"a vyberte položku"vše". Poté musíte přejít do obchodu s aplikacemi Play Market a kliknout na něj.
Избавляемся от ошибки 905 в магазине приложений Play Market


Nyní musíte kliknout na tlačítko, které říká „Odebrat aktualizace". Tím se vrátíte do předchozí verze aplikace.


co můžeš dělat? Stačí přejít do aplikace Play Market a počkat, až se automaticky aktualizuje. Tentokrát bude obchod s aplikacemi aktualizován na verzi, která již nebude obsahovat chyby a další různé bugy. Pokud se při stahování aplikací z trhu Play zobrazí chyba 905, vyřešte ji pomocí metody popsané v tomto článku.
14. listopadu 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 09:59
    Chybu se mi podařilo okamžitě zbavit! skvělý článek!