FreePrograms.me

Stáhněte si Whatsapp 2.23.25.83

WhatsApp je bezplatný a poměrně oblíbený messenger, který vám umožňuje vyměňovat si zprávy a volat v jakémkoli formátu. Díky pohodlnému a minimalistickému rozhraní bude každý uživatel, který se s touto aplikací seznámí, schopen rychle a intuitivně bez problémů porozumět všem poskytovaným funkcím. Služba podporuje odesílání a přijímání dat téměř jakéhokoli typu a objemu, od fotografií a videí až po dokumenty a celé archivy. Absolutně všechny přenášené informace procházejí procesem end-to-end šifrování, aby se zabránilo neoprávněným osobám získat přístup k vašim informacím.

WhatsApp je váš spolehlivý společník ve světě komunikace. S touto aplikací neposíláte pouze textové zprávy, ale vytváříte si svůj vlastní jedinečný komunikační zážitek. Kromě textových zpráv vám WhatsApp umožňuje sdílet fotografie, videa a hlasové zprávy, díky čemuž je každá konverzace bližší a jasnější. Skupinové chaty usnadňují spojení s přáteli a rodinou, zatímco funkce volání a videohovorů dodávají vašim konverzacím dávku osobitosti.

WhatsApp také nabízí bohatý výběr emotikonů a nálepek, které vám pomohou vyjádřit své emoce ještě silněji. Pomocí funkce Stav můžete sdílet okamžiky svého života se svými kontakty přidáním fotografií nebo videí, které po 24 hodinách zmizí.

Vestavěné bezpečnostní funkce, jako je dvoufázové ověření, chrání váš účet a šifrování end-to-device udržuje vaši komunikaci v soukromí.

Stáhněte si zdarma WhatsApp na Android

Posílejte emotivní zprávy, sdílejte důležité okamžiky s blízkými, prozkoumávejte svět nálepek a emotikonů. Není to jen posel, ale okno do vašeho světa, kde je každá hodina příležitostí vytvořit něco úžasného. Volejte, videochat, sdílejte statusy – vše, co je v komunikaci důležité, je na WhatsApp. Stáhněte si aplikaci a připojte se k miliardám uživatelů, zjistěte, co je nového, a udělejte ze své sociální sítě jedinečný zážitek!

 

28. prosince 2015 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. NIKITA2613
    NIKITA2613
    21. listopadu 2023 14:12
    • Stáhl jsem si aplikaci WhatsApp pro Android, moc děkuji, vše funguje jak má, soubor je výborný a bez poškození, vše super!
  2. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:14
    Stáhl jsem si WhatsApp na svůj Android, funguje to skvěle, děkuji!
  3. Zhibek
    Zhibek
    3. prosince 2023 07:27
    WhatsApp messenger se již dlouho etabloval jako dobrá platforma pro komunikaci. Zde můžete volat a komunikovat prostřednictvím videohovoru zcela zdarma. Veškerá moje komunikace je založena pouze na WhatsApp. 
  4. DeSvErTi
    DeSvErTi
    4. prosince 2023 20:34
    WhatsApp je v současné době ve srovnání s jinými messengery velmi zastaralý

  5. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:27
    skvělá aplikace pro komunikaci! kvalita je velmi dobrá! vše je velmi pohodlné! Whatsapp je nejlepší