FreePrograms.me

Vynulování počítadla „plenek“ v tiskárně Epson l110

Сбрасываем счетчик "папмерса" в принтере Epson l110

Jedním z nejoblíbenějších periferních zařízení je tiskárna. Nachází se téměř v každé domácnosti. Existují laserové a inkoustové tiskárny. Pokud máte inkoustovou tiskárnu, pak pravděpodobně znáte slovo „plenka do tiskárny“. Nejedná se o dětskou plenu, ale o savou podložku do tiskárny. Jeho hlavním účelem je shromažďovat čerpaný inkoust a jeho nepotřebné sraženiny. Když je „plenka“ tiskárny plná, zařízení samo přestane fungovat. V této situaci musíte vyměnit samotné těsnění nebo vyčistit staré. Můžete také vynulovat počítadlo plen.

Faktem je, že mnoho tiskáren má počítadlo „plenek“. Bere v úvahu množství inkoustu uvolněného během čerpání, a jakmile se přiblíží maximální hodnota počítadla, tiskárna se zablokuje. Dnes vám řekneme, jak resetovat plenku na tiskárně Epson L110.

Nejprve si musíte stáhnout program SSC Service Utility. Můžete si jej stáhnout v prohlížeči lyubom klikněte na odkaz, který najdete na konci článku. Dále nainstalujte a spusťte program. Nyní musíme nakonfigurovat program pro tiskárnu, kterou potřebujeme.

Příklad nastavení tiskárny je zobrazen na snímku obrazovky níže. Stačí si vybrat tiskárnu, konkrétně Epson L110.
Сбрасываем счетчик "папмерса" в принтере Epson l110


Po výběru tiskárny přejděte na „Inkoustový monitor" V tomto okně budete muset kliknout na tlačítko „aktualizovat" pro zobrazení informací o stavu aktuální tiskárny. Úplně dole v okně se zobrazí zpráva „chyba"A"Přetečení pultu".


Po dokončení všech výše uvedených kroků je třeba program ukončit. Poté by se měl objevit v zásobníku na ploše. Musíte kliknout pravým tlačítkem myši na ikonu programu a vybrat „Počítadlo hodin" A zde vidíte aktuální hodnotu.


Uvidíte, zda je „plenka“ vaší tiskárny plná, a pokud ne, můžete spočítat, kolik času zbývá, než přeteče. Po kontrole těchto informací znovu klikněte pravým tlačítkem na ikonu programu SSC Service Utility. Ukazujeme na položku „Počítadlo hodin"A stiskněte tlačítko"Vynulujte počítadlo prací" Po dokončení těchto akcí musíte znovu potvrdit reset počítadla. A nakonec stačí restartovat systém a tiskárnu. Tím je proces resetování „pleny“ v tiskárně Epson L110 dokončen.

Stáhněte si SSC Service Utility zdarma


Stáhněte si program z oficiálního webu http://www.ssclg.com/epson.shtml
24. února 2016 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Vladimir
    5 Leden 2017 15: 33
    Zajímalo by mě, kde autor našel L110 v podporovaných modelech tiskáren?!
  2. Anatoly
    8. dubna 2017 06:37
    A nejde to ani na 8K.
  3. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 22:10
    Nyní velmi rychle vynuluji počítadlo! Článek se mi líbil!