FreePrograms.me

Jak resetovat počítadlo toneru na tiskárně Brother DCP L 2520?

Как сбросить счетчик тонера на принтере Brother DCP L 2520?

Práce s tiskárnou není tak náročná. Pokud dojde kazeta v tomto zařízení, můžete ji vyměnit za novou nebo doplnit starou. Zde vznikají různé obtíže. Ale velmi často se uživatelé setkávají s tímto problémem: po doplnění kazety tiskárna zobrazí zprávu o nedostatku toneru. A ve výsledku netiskne dokumenty. Jak se s tím vypořádat? Různé modely tiskáren mají své vlastní metody. Jak tuto situaci vyřešit, si řekneme na příkladu zařízení Brother DCP L 2520 Pokud jste doplnili kazetu této tiskárny, ale stále se zobrazuje chyba o nedostatku toneru, pak stačí vynulovat počítadlo tiskárny. A k tomu musíte udělat následující.

Musíte tedy přejít do nabídky tiskárny Brother DCP L 2520. Na ovládacím panelu je k tomu speciální tlačítko. Poté vyberte "Obecná nastavení". Svou volbu potvrďte kliknutím na tlačítko "OK".

Dále se otevře nabídka, ve které musíte vybrat "Vyměňte toner"a pak položka"STOP" změnit "POKRAČOVAT". Po těchto krocích restartujte tiskárnu a bude tisknout znovu.

Za zmínku také stojí, že v některých případech, i když se objeví zpráva „Toner Low“, tiskárna bude stále tisknout. Nejčastěji je to pozorováno na Operační systémy Windows 8. Pokud jste do tiskárny Brother DCP L 2520 doplnili kazetu, ale ta nechce tisknout, vynulujte na ní počítadlo toneru.
11. března 2016 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:12
    Podařilo se mi vynulovat počítadlo z tiskárny! Díky za jasný a informativní článek! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:33
    Vždy jsem si myslel, že výměna inkoustu v tiskárně je náročná.