FreePrograms.me

Tisk fotografií pomocí Epson Easy Photo Print

Печатаем фотографии с программой Epson Easy Photo Print

Dnes se to dá také udělat. Většina z nás má ale doma tiskárny. A protože je dnes téměř každá fotografie vytvořena na elektronickém zařízení, můžete se uchýlit k pomoci tiskárny. Chcete-li tisknout dobré fotografie, musíte mít barevnou tiskárnu a vhodný fotografický papír. Pokud máte doma tiskárna Epson a chcete na něj tisknout fotografie, pak musíte nejprve udělat pár věcí. Nejprve je vhodné zakoupit fotopapír. A vyplatí se stáhnout si pomocný program, který vám proces tisku fotografií na tomto modelu tiskárny ještě více usnadní.

Epson Easy Photo Print je přesně takový program. Pomocí tohoto programu můžete tisknout fotografie na papír libovolné velikosti. Navíc můžete předem nastavit potřebná nastavení a poté začít tisknout fotografii. Fotografie můžete také vytisknout jedním kliknutím. Za zmínku také stojí, že tato aplikace je kompatibilní s populárními operačními systémy. Epson Easy Photo Print si můžete stáhnout z níže uvedeného odkazu v prohlížeči lyubomnainstalovaný na vašem počítači. Věřte, že se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při tisku fotografií na tiskárně Epson.

Stáhněte si zdarma aplikaci Epson Easy Photo Print


Stáhněte si program z oficiálních stránek
04. května 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1.        Nulu
    6. prosince 2023 09:46
    Je možné zdarma stáhnout program pro tisk fotografií na tiskárně? Četl jsem článek a nepochopil jsem, kde je odkaz? Nebo se dá stáhnout pouze z webu?
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:09
    Nikdy jsem nezkoušel tisknout fotografie na tiskárně, ale tento článek mi naznačuje, že to musím zkusit