FreePrograms.me

Resetování počítadla plen na tiskárně Canon Pixma MG2440

Обнуляем счетчик памперса на принтере Canon Pixma MG2440

Ve skutečnosti zde mluvíme o speciální pleně, která se používá v inkoustových tiskárnách. Tato podložka absorbuje odpadní inkoust a může se skutečně přeplnit. Pokud jste si jisti, že plenka vaší tiskárny není plná, můžete resetovat jeho počítadlo. A my vám řekneme, jak na to. K resetování podložky pro odpadový inkoust můžete použít programy třetích stran. Těch bylo vytvořeno slušné množství a některé již vznikly byly zkontrolovány na našem webu. Počitadlo však můžete vynulovat pomocí tiskárny. Řekneme vám, jak tento proces provést na tiskárně Canon Pixma MG2440.

Chcete-li vynulovat počítadlo plen na tomto modelu tiskárny, musíte provést několik jednoduchých kroků. Nejprve vypněte tiskárnu stisknutím tlačítka Power. Poté zapněte tiskárnu stisknutím stejného tlačítka a podržením tlačítka Pokračovat (červený trojúhelník v kruhu). Kontrolka tiskárny by pak měla svítit zeleně.

V tuto chvíli musíte tlačítko uvolnit Pokračovat, ale nepřestávejte držet tlačítko napájení Power. V tomto okamžiku jednoduše stiskněte tlačítko dvakrát Pokračovata poté obě tlačítka uvolněte. A hned čtyřikrát za sebou stiskněte tlačítko Pokračovat.

Ihned po dokončení předchozí akce budete muset jednou stisknout tlačítko Power. Tím potvrdíte, že počítadlo odpadního inkoustu bylo vynulováno. Pokud jste si jisti, že plenka vaší tiskárny ještě není plná, můžete ji resetovat. Jak to udělat pro tiskárnu Canon Pixma MG2440 najdete v tomto článku.
01. května 2016 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Michal
    27. září 2016 10:52
    Po těchto manipulacích se tiskárna nezapne
  2. Sergei
    26. dubna 2017 09:44
    Jste si jisti, že to funguje na všech tiskárnách tohoto modelu? Nebo si ještě musím ujasnit firmware tiskárny, pod kterým to funguje?
  3. Kait.15
    27. dubna 2017 08:54
    Sergey, v době psaní, resetování plenky fungovalo na celém firmwaru. Nemůžeme poradit ohledně nejnovějších verzí - je třeba se informovat u výrobce.
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:12
    Moje tiskárna přestala fungovat, co mám dělat po aktualizaci kazety?