FreePrograms.me

PrintHelp - program pro vynulování počítadla plen tiskárny

PrintHelp - программа для сброса счетчика памперса принтера

Tiskárna používá k čištění hlavy značné množství inkoustu. A to je jen jeden příklad z mnoha dalších. Pokud dojdeme k jednomu závěru, pak takový inkoust končí v tzv. tiskařské pleně. Velmi často tiskárna hlásí, že ano plenka je plná, ale zdaleka tomu tak není. Právě kvůli tomuto chybnému přetečení se mnoho uživatelů uchýlí k tzv. plenkovému resetu. Stojí za zmínku, že tiskárny nejčastěji nemají vestavěné snímače naplnění tiskárny a nejčastěji používají jednoduchou softwarovou metodu: prosté počítání počtu vytištěných stránek.

Je snadné odhadnout, že tato metoda není zcela přesná. Ale neměli byste si hned kupovat novou plenku, počítadlo plen můžete vynulovat programově. K tomu můžete použít skvělý program PrintHelp.

Tento program má řadu funkcí. Dokáže zkontrolovat aktuální stav počítadla odpadního inkoustu, pomoci vyčistit tiskovou hlavu, provést test podávání papíru a mnoho dalšího. A samozřejmě s pomocí tohoto programu můžete snadno vynulovat počítadlo plen v tiskárně. Pokud potřebujete vynulovat počítadlo plen tiskárny, pak použijte k tomuto účelu vynikající program. Ale nezneužívejte toho, protože přeplnění plenky inkoustem je plné následků.

Stáhněte si zdarma PrintHelp


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://printhelp.info/
22. dubna 2016 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Michal
    10. května 2017 13:20
    Program je zdarma, ale za klíč k němu musíte při každém resetu zaplatit 186 hřiven (400 rublů)! Je to stejné, jako když si koupíte auto s plynoměrem: pokud 10x natankujete, zaplatíte za resetování plynoměru. Banditský byznys.
    Existuje nějaký dražší program, ale bez klíče?
  2.        Nulu
    6. prosince 2023 10:28
    Tento program se mi líbil a nyní utrácím méně peněz za údržbu tiskárny.
  3. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:48
    program je velmi dobrý! Používám to pořád! miluji ji! Děkuju
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:39
    Po jednom z těchto programů mi přestala fungovat tiskárna, takže jsem přestal věřit všem, kteří chtějí s mojí tiskárnou něco dělat.