FreePrograms.me

3 účinné nástroje pro blokování reklam v prohlížeči

3 эффективных средства для блокировки рекламы в браузере

Reklama je nepříjemný jev, se kterým se uživatelé prohlížečů neustále setkávají při surfování na webu. Naštěstí existuje spousta nástrojů, které dokážou surfování po webu díky možnosti blokovat reklamy na internetu mnohem pohodlněji.

Dnes se podíváme na produkty, které umožňují blokovat reklamy v různých prohlížečích. Většina prezentovaných nástrojů jsou doplňky prohlížeče, které nezaberou mnoho místa na vašem počítači. Existuje však i software, který ve funkčnosti rozšíření výrazně předčí.

Adblock Plus



3 эффективных средства для блокировки рекламы в браузере


Předchůdce doplňků pro blokování reklam v prohlížeči.

Umožňuje efektivně blokovat různé druhy reklamy v prohlížeči a také sledovat statistiky blokování. Doplněk efektivně eliminuje jak reklamní bannery, tak vyskakovací okna. Navíc s ním při sledování videa neuvidíte reklamu.

AdBlock





Podle vývojářů tohoto řešení se při tvorbě vlastního produktu inspirovali Adblock Plus.

Podle autora se jedná o nejjednodušší, nejpohodlnější a nejefektivnější řešení pro blokování reklamy na internetu, které nejen efektivně zvládá své úkoly, ale má také poměrně pohodlné rozhraní, pomocí kterého můžete spravovat provoz blokovacích filtrů a deaktivovat blokování pro konkrétní odkaz nebo celou doménu a také sledovat počet reklam blokovaných na aktuálním webu.

Adguard





Adguard jako nástroj pro blokování reklam je k dispozici ve dvou variantách: doplněk prohlížeče a software. Rád bych hovořil konkrétně o druhé možnosti z toho důvodu, že na rozdíl od doplňků prohlížeče blokuje reklamy nikoli po načtení, ale na úrovni kódu, což umožňuje nejen efektivně eliminovat jakýkoli typ reklamy, ale také výrazně snížit váhu stránky.

Kromě toho může Adguard blokovat reklamy nejen ve webových prohlížečích, ale také v jiných programech nainstalovaných ve vašem počítači. Ale na rozdíl od dvou předchozích možností se zde již budete muset rozloučit s nějakými penězi.

Každá z navrhovaných možností umožňuje efektivně eliminovat reklamu v prohlížeči dostupném na vašem počítači. Pro jaké rozhodnutí se rozhodnete, je na vás, na základě vašich osobních preferencí.
07. října 2017 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Resident
    19. listopadu 2023 18:54
    Blokování reklam je velmi důležitým bodem při používání internetu, jinak vás jen reklama přivede k šílenství. Děkuji za tento článek.
  2. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:18
    velmi jasný článek! vše se povedlo napoprvé! 
  3. GodyVody
    GodyVody
    4. prosince 2023 19:38
    Špičkový blokátor, nikdy jsem neměl rád reklamu 
  4. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 11:34
    Mám nainstalované oba blokátory a oba fungují dobře.
  5. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 16:40
    Adbdok plus je velmi zajímavá aplikace, která nikdy nespadne a odstraní co nejvíce reklam
  6. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 22:04
    všechny nejlepší způsoby, jak z tohoto blokovat reklamy. vše v tomto článku