FreePrograms.me

KateMobile je důstojnou náhradou za oficiální mobilní aplikaci VKontakte

KateMobile - достойная замена официальному мобильному приложению Вконтакте

Sociální sítě jako např Spolužáci, VKontakte jsou u nás velmi oblíbené. A již dlouho mají specializované aplikace pro mobilní zařízení, zejména pro telefony Android. Mnoho uživatelů ale nemá rádo oficiální aplikace sociálních sítí. Například mobilní aplikace VKontakte má spoustu negativních recenzí. Pokud se vám z nějakého důvodu nelíbí oficiální aplikace VKontakte pro váš telefon, můžete použít podobné aplikace, které mají širší funkčnost. Jednou z takových aplikací je KateMobile. Okamžitě přejděme k charakteristice a funkcím této aplikace. Stejně jako u oficiální mobilní aplikace můžete i u KateMobile využívat téměř všechny funkce sociální síť VKontakte, to vše prostřednictvím mobilního telefonu. Ale aplikace KateMobile má mnohem více funkcí.

Pomocí této aplikace můžete pracovat s několika účty VKontakte najednou. Mnoho uživatelů má rádo skutečnost, že pomocí aplikace KateMobile můžete být ve svém účtu VKontakte, prohlížet si zprávy, krmit a dělat další věci a nebýt viditelní pro ostatní uživatele. K tomu stačí aktivovat stav „být offline“. Oficiální verze tuto možnost nemá. Můžete také zanechat zprávy od uživatelů, které chcete nepřečtené, a přitom stále komunikovat s ostatními.

Dotyčná aplikace má také takové individuální funkce, jako je přizpůsobení motivu designu a také výběr velikosti textu. V případě potřeby můžete také zakázat načítání obrázků v aplikaci, čímž snížíte spotřebu provozu. Pokud ze svého telefonu často používáte sociální síť VKontakte, ale oficiální aplikace vám nevyhovuje, zkuste použít podobnou aplikaci KateMobile. Tato aplikace je vybavena všemi funkcemi pro práci na sociální síti a kromě toho má další velmi užitečné funkce.

Stáhněte si KateMobile zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://katemobile.ru/
05. února 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Jíly
    6. prosince 2023 14:31
    Tato mobilní aplikace KateMobile slouží jako alternativa k aplikaci VK. Osobně se mi to líbí víc.