FreePrograms.me

Potvrzení stránky na sociální síti VKontakte

Подтверждение страницы в социальной сети Вконтакте

Dnes budeme mluvit o sociální síť VKontakte. Pravděpodobně jste si všimli, že tato sociální síť má mnoho stránek velmi slavných lidí. Populární herci, zpěváci a politici jsou na sociální síti VKontakte. A samozřejmě každý z nás narazil na falešnou stránku VKontakte té či oné populární osoby. Tato sociální síť má ve skutečnosti skutečné stránky populárních lidí. A takové stránky procházejí ověřovacím procesem.

Po absolvování tohoto procesu se na stránce oblíbené osoby objeví zaškrtnutí z administrace VKontakte, které potvrzuje pravost tohoto účtu. Může běžný uživatel potvrdit svou stránku na sociální síti VKontakte?

Běžní uživatelé bohužel tuto možnost nemají. Ověřovány jsou pouze stránky oblíbených lidí. Normální uživatel umí pouze vázat адрес электронной почты a číslo mobilního telefonu na vaši stránku VKontakte. Ověřit svou stránku na sociální síti VKontakte mohou pouze populární a slavní lidé. Běžní uživatelé tuto možnost nemají.
04. prosince 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ksenia_otvaga
    19. listopadu 2023 13:55
    Nevěděl jsem, jak potvrdit stránku ve VK, a v tomto článku jsem četl, že můžete jednoduše přidat e-mail a bude to jako potvrzení stránky. 
  2. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 07:58
    článek pomohl! Děkuju! stránka potvrzena!