FreePrograms.me

Poslech hudby VKontakte přes iPhone pomocí přehrávače Melody


K této sociální síti se dostanete jak přes počítač, tak i telefon. Navíc pro moderní telefony existují speciální aplikace pro použití sociální síť VKontakte. Pokud máte iPhone a chcete poslouchat hudbu z Vkontakte bez použití webového rozhraní sociální sítě, můžete použít speciální aplikaci. Aplikace jako Melody player je pro tyto účely perfektní. Hlavním úkolem této hudební aplikace je přístup a možnost spravovat hudbu vašeho profilu na sociální síti VKontakte.

Chcete-li poslouchat hudbu, musíte aplikaci udělit přístup ke svému profilu VKontakte. To znamená, že musíte projít procesem autorizace. Pak můžete poslouchat, hledat a dokonce stahování hudby ze sociálních sítí. Mimochodem, staženou hudbu lze později poslouchat offline.

Kromě hudby, která je na vašem profilu, můžete vyhledávat a poslouchat hudbu svých přátel ze sociální sítě VKontakte. Hudbu můžete také vyhledávat podle žánru.

Pokud jde o technickou část přehrávače Melody, má všechny nástroje kvalitního přehrávače. A rozhraní přehrávače Melody je velmi atraktivní a jednoduché. Pro poslech hudby na sociální síti Vkontakte přes iPhone můžete použít pohodlnou aplikaci Melody player, kterou si můžete stáhnout z odkazu níže.
26. února 2016 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:56
    tento přehrávač je velmi pohodlný, doporučuji ho všem

  2. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 22:03
    Poslech hudby je velmi příjemný a pohodlný! 
  3. Jíly
    6. prosince 2023 14:24
    Aplikace je prostě bomba! Nyní mohu velmi snadno poslouchat a stahovat hudbu z VK a tento program je zdarma!
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:54
    Již delší dobu poslouchám hudbu pomocí přehrávače melodií, vynikající kvalita zvuku